1 USD
1.82447 BGN
Петрол
Bitcoin
$63,131.6

Полети с частни самолети за кучета? Да, срещу няколко хиляди долара (ВИДЕО и СНИМКИ)

Полети с частни самолети за кучета? Да, срещу няколко хиляди долара (ВИДЕО и СНИМКИ)

Авиокомпания предлага специално отношение към домашните любимци и техните собственици

Авиокомпания за собственици на кучета, създадена от създателите на BarkBox, предлага полети за кучета от Ню Йорк до Лондон и Лос Анджелис, съобщава Bloomberg. 

Bark Air предоставя луксозно пътуване на кучета и техните собственици

Летенето с кучета може да бъде рисковано, а възможностите са ограничени. Ако кучетата са достатъчно малки, можете да ги държите в чанта под обикновената седалка в самолета. В противен случай можете да ги поставите в клетка и да ги регистрирате в товарното отделение - не особено приемлива перспектива за собствениците на домашни любимци. 

Въпреки че нежеланите инциденти са статистически необичайни, обезпокоително е колко често кучетата се превозват до грешни дестинации или се третират неправилно от летищния персонал. Свързаните със самолети смъртни случаи на домашни любимци се регистрират ежемесечно от Бюрото за транспортна статистика; между септември и ноември 2023 г., последните месеци, за които има налични данни, е имало три такива инцидента при американски превозвачи. 

Bark Air, нова авиокомпания, посветена на кучетата и техните собственици, има за цел да отговори на притесненията на хората с големи бюджети за домашни любимци. От 11 април собствениците на кучета ще могат да резервират полети с частни самолети Gulfstream 550, като всички членове на семейството ще могат да пътуват в основния салон. Това е най-новото предложение на Bark Inc., компанията, която стои зад BarkBox, абонаментна услуга за популярни кучешки лакомства. 

Bark Air пренасочила всички привилегии към кучетата - от резервацията до пристигането, до услугите по време на полета и слизането от самолета, кучетата ще бъдат истински ВИП гости и ще се радват на изключително луксозно, подбрано изживяване.

  • След резервацията с хората ще се свържат от Bark Air, за да съберат информация за всяко куче и плановете за пътуване на собственика, за да осигури възможно най-доброто преживяване;
  • В деня на пътуването кучетата и техните придружители ще пристигнат на летището 45 до 60 минути преди излитането за лесен и ефективен процес на регистрация, където кучетата ще могат да се срещнат с други космати приятели по време на полета, докато техните собственици ще бъдат почерпени с ястия, приготвени от готвачи на място - без клетки, стресиращи пунктове за проверка на документите за сигурност или проверки.
  • Преди да се качите на борда, висококвалифициран персонал на Bark Air ще посрещне кучетата на изхода, за да им помогне да се адаптират към преживяването чрез социализация и подготовка на кабината, ориентирана към кучетата. Също така ще бъде направена оценка на всяко куче, за да е сигурно, че то се наслаждава на преживяването си и се адаптира към новата среда, както и дали е необходимо допълнително внимание и грижи преди качването на борда или след като е на борда.
  • Също така преди качване на борда самолетът ще бъде подготвен за полет "Кучетата летят първи" с успокояващи феромони, музика и цветове, които кученцата предпочитат. Всички космати пътници ще имат достъп до различни помощни средства, като успокояващи лакомства, шумоизолиращи наушници и успокояващи якета, за да си осигурят безстресов и приятен полет.
  • След като се качат на борда, на кучетата ще бъде сервирана напитка по избор по време на издигането и спускането, за да се гарантира, че няма да изпитат дискомфорт в ушите, който обикновено се причинява от промените в налягането в кабината. Освен това по време на целия полет ще бъдат осигурени различни лакомства, закуски и изненади с марката BARK с цел да се поглезят косматите пътници и техните хора.

 Цената на едно такова пътуване е около 6000 долара. 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии