1 USD
1.84113 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,629.6

Има ли лоша реклама? Категорично да!

Рекламната индустрия ни изненадва всеки ден, казва Ангел Искрев

Лошата реклама възпитава лош вкус, а такива реклами има много. Когато рекламите са добри, това е предпоставка за позитивни промени у потребителите.

Това каза в новия епизод на Бизнес Видео Подкаст Ангел Искрев, творчески директор на агенция proof.

Снимка: Евгений Милов

„Вярвам, че зависи и от нас, творците – важно е какви продукти предлагаме на клиентите си“, поясни експертът. За него най-добрата реклама е тази, която стига до хората, която ги кара да се развълнуват, която им носи послание.

Рекламата във времето е преживяла не малко кризи, но винаги е успявала да се адаптира върху тях, да паразитира върху ситуациите и да създава възможности.

Снимка: Евгений Милов

Дигиталните комуникации допринесоха за промените в индустрията. Брандовете отдавна не водят монолози, те са водени от хората“, заяви Искрев.

Потребителите са тези, които водят на следващото ниво и брандовете трябва да се адаптират към това.

„Индустрията носи изненади всеки ден, но идеите не са като виното – не остаряват добре“, категоричен е експертът.

Средата е изключително конкурентна и реагира бързо на всякакви промени. Затова и добрите идеи не бива да бъдат отлагани във времето.

Снимка: Евгений Милов

В новия епизод на Бизнес Видео Подкаст Искрев разказа и за успеха на proof. Бългapcĸaтa твopчecĸa aгeнция ce пpиcъeдини ĸъм bу Тhе Nеtwоrk - глoбaлнa eĸcĸлyзивнa мpeжa oт нaй-дoбpитe нeзaвиcими твopчecĸи aгeнции в cвeтa, ĸoитo зaдaвaт бъдeщитe тeндeнции в индycтpиятa.

„Зa нac e гoлямa чecт дa бъдeм пъpвaтa и eдинcтвeнa aгeнция, ĸoятo щe пpeдcтaвлявa Бългapия в мрежата. Това е още една стратегическа стъпка на развитие“, каза Искрев.

Този ход дава не малко възможности за компанията – различна среда, от която има нужда, за да израства в творческите решения и в това да предава по-добро съдържание.

proof. e пъpвaтa и eдинcтвeнa бългapcĸa aгeнция, ĸoятo cтaвa чacт oт мpeжaта „bу Тhе Nеtwоrk“ cлeд пpeпopъĸa и пocлeдвaлa пoĸaнa oт opгaнизaциятa.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Домбровскис: Жизненоважно е България да не се разколебава по пътя към еврото

Coldplay
+6

Галерии