1 USD
1.81718 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,137.7

Вече може да нощувате в жълта подводница, посветена на The Beatles

Свят

Вижте колко струва нощувката в това интересно място

"We all live in a yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine", помните ли тази песен на? Е, жълтата подводница оживява в място за преспиване.

Airbnb е пълен със странни и прекрасни жилища под наем, от апартаменти в холандски пристанищни кранове до горски оазиси в Бразилия със собствени частни водопади. И ето още един странен дом: жълта подводница на тема Beatles в Нова Зеландия, в която всъщност можете да останете.

Жълтата подводница никога не е била истинска подводница (очевидно е била изработена от парчета стар силоз за зърно, хидромасажна вана и доилен навес), но много прилича на истинска подводница. Влизайки през рампа/кей, има преградна врата, илюминатори и нещо като камбуз.

Цялото жилище под наем е изпъстрено с препратки към морските пътувания и Beatles, от салона на тема стиймпънк и манекен, който донякъде прилича на Джон Ленън, до раиран моряшки декор. Плюс това, то е много по-голямо, отколкото изглежда- жълтата подводница побира четирима гости и има място за подходяща кухня и баня.

Всичко това може да се намери в тиха селска речна долина близо до село Мартън на северния остров на Нова Зеландия. Намира се на около половин час път с кола от градовете Палмерстън Норт и Уангануи и на около два часа с кола от Уелингтън.

Цените за Yellow Submarine започват от 126 долара на вечер.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Бивш инженер на Apple откраднал тайната за самоуправляващите се автомобили

Coldplay
+5