1 USD
1.81718 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,137.7

Поглед към тайното убежище на Бриджит Бардо

Блясък
 

Във вилата за милиони знойната актриса се е криела от папараци

Бриджит Бардо е една от най-бляскавите филмови звезди на всички времена. Така че не е изненадващо, че тя е имала на разположение подходящо лятно убежище- Le Castelet, вила от петнадесети век с 11 спални в село на хълм близо до Кан. Когато знойната красавица се раздели със съпруга си - филмовият режисьор Роже Вадим през 1957 г., тя се нуждаеше от убежище, за да избяга от папараците. И го намери на красиво място с гледка към лазурното море.

Снимка: Courtesy of Christie’s International Real Estate

Разкошното имение има два басейна, кино зала, сауна, игрище за боулинг и дори маслинова горичка. Миналата година обаче собственикът на Le Castelet, шведският икономист Би Пуранен, реши да го продаде за 6,48 милиона долара, след като го е управлявал като бутиков хотел – седмичните цени през високия сезон започват от 15 000 долара.

Снимка: life.time.com

Горният етаж, където Бардо се припичаше на слънце, сега разполага със спокоен японски басейн. Елегантни каменни стъпала водят до наскоро добавен инфинити басейн с дължина 75 фута и подводни високоговорители.

„Бриджит Бардо дойде да отседне в Le Castelet през пролетта на 1958 г. за удоволствието на много млади момчета в селото“, обяснява Пуранен в брошурата на хотела. И добавя: „Един съсед ни каза, че са се катерили по дървета и стени по протежение на алеята, за да зърнат филмовата звезда до басейна.“ Може би това е още една причина актрисата след това да се премести на по-спокойно място в Сен Тропе.

 

 

 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Бивш инженер на Apple откраднал тайната за самоуправляващите се автомобили

Coldplay
+5