1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Как да се отървем от чуждата енергия на дрехите втора употреба?

Как да се отървем от чуждата енергия на дрехите втора употреба?

Магазините за дрехи втора ръка стават все по-посещавани

Народният лечител Петър Димков приживе е казал, че човек не бива да носи чужди дрехи, защото така попива енергията на стария собственик. В днешно време обаче дрехите втора употреба са все по-актуални. Нещо повече, от екологична гледна точка купуването на дрехи втора ръка се стимулира на много нива в обществото. 

Всяка година десетки хиляди килограми дрехи втора ръка се продават у нас. Голяма част от българите пазаруват именно от такива магазини. Затова изчистване на чуждата енергия от дрехите трябва да се прави задължително. 

Няма значение дали дрехите, които купувате, са били на химическо чистене и прани милиони пъти. Факт е, че енергията остава и щом човек облече дрехата, аурата му се смесва с тази енергия.

Нашите тела са чувствителни, някои повече от други, така че можем да усетим тази енергия на физическо ниво.

Снимка: istockphoto
Изчистване на чуждата енергия от дрехите

Екстрасенсът Кристин О’Дей казва, че най-бързият начин да почистите дреха е да я изперете точно както бихте направили с всяка друга дреха, само че с допълнителна стъпка, използвайки специални съставки.

Тези съставки са тамян и смирна. Известно е, че тези билки пречистват предмети, пространства и енергии. Просто поставете дрехите на пода и ги пречистете със запален тамян.

Също така не трябва да подценявате силата на думите. За да се отървете от дискомфорта, свързан с носенето на чужди дрехи, кажете неща, които според вас ще променят енергията.

Благодарете на дрехите, че са изпълнили предишното си предназначение и че сега вие можете да ги носите. Благодарете за пътуването, което ви предстои, носейки тези дрехи.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии