1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Ема Радукану с бижута за над 30 хил. паунда на корта на "Уимбълдън"

Блясък
 

За ослепителното си появяване срещу Алисън Ван Уйтванк, 19 годишната звезда се появи с цял арсенал от блестящи бижута

Деветнадесетгодишната тенис звезда Ема Радукану се появи на турнира "Уимбълдън" със зашеметяваща огърлица за 4 хил. паунда, гривна за 19 хил. паунда и обеци на „Тифани“, на стойност 7 500 паунда.

За ослепителното си появяване срещу Алисън Ван Уйтванк, 19 годишната звезда се появи с цял арсенал от блестящи бижута, за да представи марката, с която я виждаме от септември, защото Радукану стана техен посланик.

 

Тенис звездата беше обявена за посланик на "Тифани" миналата година след зашеметяващата си победа в US Open, след като победи канадката Лейла Фернандес.

 

Тогава само на 18 години, Радукану стана първата британка, която спечели турнир от Големия шлем, след като Вирджиния Уейд спечели "Уимбълдън" през 1977 г.

Тийнейджърката занесе у дома наградния фонд от 2,5 млн. долара след сензационен турнир в Ню Йорк, в който не изпусна нито един сет.

 

Това е вторият турнир на "Уимбълдън за 19-годишната Радукану, след като завърши полагането на изпитите си за училище през 2021г..

 

След това класирана на 338-о място в света, тийнейджърката премина до четвъртия кръг, но се оттегли по време на сблъсък с австралийката Айла Томлянович, когато изпита изключително затруднение с дишането.

На следващия ден Радукану съобщи в Instagram, че е била посъветвана да не продължава да играе.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии