1 USD
1.81921 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,279.2

WhatsApp позволи да редактирате съобщения. Но има уловка

Технологии

От коригиране на обикновена правописна грешка до добавяне на допълнителен контекст

Потребителите на WhatsApp вече ще могат да редактират съобщения - стига това да са в рамките на 15 минути след изпращането. Коригираните съобщения ще се показват в чата с етикет „редактирано“, без да се показва хронология на редакциите.

Снимка: flickr

„От коригиране на обикновена правописна грешка до добавяне на допълнителен контекст към съобщение, ние сме развълнувани да ви предоставим повече контрол върху вашите чатове“, се казва в изявление на WhatsApp.

Новата функция на WhatsApp следва подобния ход на iMessage на Apple миналата есен, за да позволи на потребителите да редактират съобщения до пет пъти в рамките на 15 минути след изпращане.

Потребителите на WhatsApp имат достъп до функцията за редактиране чрез продължително натискане на съобщение. Редактирането започна да се разпространява в световен мащаб и ще бъде достъпно за повече от 2 милиарда потребители на платформата през следващите седмици, каза компанията.

През последните години WhatsApp въведе редица функции за поверителност и търговия за потребители и фирми, работещи с приложението, тъй като се стреми да увеличи използването и да се конкурира с конкуренти като Signal. През август WhatsApp въведе възможността потребителите да проверяват съобщенията си, без други хора да знаят, че са онлайн.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Бивш инженер на Apple откраднал тайната за самоуправляващите се автомобили

Coldplay
+5