Мъж, който е посетил всяка страна по света, казва къде може да отидете за малко пари

Мъж, който е посетил всяка страна по света, казва къде може да отидете за малко пари

Всякакви съвети за това къде хората могат да отидат за малко пари са полезни

 

Човек, който е пътувал до всяка страна по света, разкри някои от местата, където можете да посетите без това да ви струва много пари.

Лий Абамонте е бивш банкер от Wall Street и е посетил всяка страна по света, след като напуснал работата си, за да стане туристически блогър. Той изброи някои от страните, които можете да посетите без да се разорите.

Пътуването може да бъде прекрасно изживяване, но може да бъде и много скъпо, така че всякакви съвети за това къде хората могат да отидат за малко пари, са полезни.

И така, какво Абамонте препоръчва на хора, които търсят по-евтина страна за посещение?

Много от страните, които са по-евтини, са в Югоизточна Азия, включително Тайланд, Виетнам и Камбоджа. Абамонте разкри, че можете да намерите луксозен хотел на всички тези места за по-малко от 100 долара на вечер.

Абамонте каза пред Business Insider: „Най-трудната част е да стигнете до там, но щом сте там, вие сте в рая.“

Той продължи да си спомня как е платил „около 39 долара“ за Shangri-La в Банкок, въпреки че си струва да се отбележи, че към юни 2024 г. нощувката е 162 долара.

Виетнам също има залива Ха Лонг, който Абамонте нарече „едно от най-красивите места в света“ и където круиз за една нощ, включващ басейни, джакузита и винарски изби, може да ви струва около 190 долара на вечер. Никак не е зле, нали.

Абамонте препоръча Аржентина за феновете на доброто месо, като каза: „Можете да отидете там и да се насладите на това изживяване наистина евтино.“

Може да не е някъде, за което бихте се сетили за евтини пътувания, но Абамонте обясни, че сега е добър момент да отидете в Япония, тъй като обменният курс е благоприятен за хората, които плащат долари.

Бизнес Видео Подкаст