1 USD
1.81482 BGN
Петрол
Bitcoin
$42,312.8

"Digital4Plovdiv се роди за една вечер": Историята на успешното маркетинг събитие (ВИДЕО)

"Digital4Plovdiv се роди за една вечер": Историята на успешното маркетинг събитие (ВИДЕО)

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv ще се проведе на 12 и 13 октомври

 

Бизнесът все повече насочва вниманието си към дигиталния свят. Как можем да развиваме идеите си онлайн, да изграждаме успешен бранд, да подобряваме продуктите и услугите, които предлагаме и те да достигат до повече хора – тези въпроси ще намерят отговори на годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България Digital4Plovdiv.

От 2016 г. насам инициативата събира на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата. Тази година събитието се провежда на 12 и 13 октомври в Международния панаир в Пловдив, а темите обхващат световните тенденции в сектора на дигиталния маркетинг и търговията.

Какви възможности ни дава още Digital4Plovdiv разказва в Бизнес Видео Подкаст Любомир Атанасов, управляващ партньор на Internet Media Group и основател на дигитална агенция SEOMAX. Любомир е организатор на конференциите Bulgarian Digital Week, HR Summit & Career Fair, Digital4Varna, както и на годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv.

Снимка: bTV Бизнес екип

Той споделя и как се ражда идеята за конференцията, на която е толкова отдаден, че я сравнява с изкачването на най-високия връх на Балканите.

„До Мусала направих 32 хиляди крачки – почти толкова правя по време на събитието“, казва Любомир.

За първото издание той събира около 50 души, а днес, 8 години по-късно, конференцията има над 8000 участници. В нея са участвали и над 450 лектори по над 400 теми.

Снимка: bTV Бизнес екип

„Една вечер си казах защо да не създам събитие по темите, които вълнуват не само мен и то да се случва в Пловдив. Името дойде с идеята и така се роди Digital4Plovdiv”, разказва той.

Форматът обаче надминава най-смелите му мечти и се превръща в общност, най-вече заради хората, които са част от него.

Атанасов е категоричен, че бизнесите, които подценяват дигиталната среда, губят. За тях е важно  освен да бъдат част от нея, да познават добре и аудиторията си.

„Персоналният подход е ключов“, пояснява той, а компаниите трябва да бъдат и конкурентноспособни на пазара, тъй като не малко бизнеси стартират в онлайн средата.

Всички бизнеси ли са готови за това и какви са първите стъпки към успеха – повече ще намерите в новия епизод на Бизнес Видео Подкаст.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии