1 USD
1.80012 BGN
Петрол
86.66 $/барел
Bitcoin
$23,466.0

От корпоративния свят към пекарната - историята на Иванка и Калина Кючукови

Двете се допълват идеално в живота и в бизнеса

 

Тя е изпълнителен директор на комуникационна компания. Любознателна е, обича да учи нови неща и да експериментира. Рекламата е нейна сила, но голямата й страст е кулинарията, която развива от дете.

Освен, че си подарява готварски курсове, тя решава да облече хобито си със знания, които вече прилага в пекарната на дъщеря си.

Снимка: Андрей Рашев

Иванка и Калина Кючукови са майка и дъщеря, които се допълват идеално в живота и в бизнеса.

Въпреки че е изключително млада, Калина е двигател на идеята за малка семейна пекарна за бейгъли, в която влага много усилия, творчество и емоции.

Иванка е живяла, учила и работила в Германия, Австрия и Италия. В родината на пицата у нея се събужда интерес към мобилните технологии, а по-късно и към медийната среда, но рекламата е логическият завършек на всичко.

Снимка: Андрей Рашев

„Откакто съм в света на рекламата, видях цялата картина за бизнеса“, разказва Иванка.

Освен рекламата и комуникациите Иванка развива и друга своя страст – тази към готвенето и културата на хранене. Хобито й прераства в обучения и в годините на пандемията тя записва и магистратура по Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти.

Снимка: Андрей Рашев

Дъщеря й Калина пък тръгва по собствен път, който във времето успява да се пресече с нейния. Въпреки че не споделят един вкус към храната, те споделят общи цели, които прерастват в семеен бизнес.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Google разкри колко вода използва за охлаждане на центровете си за данни

Coldplay
+9

Галерии