1 USD
1.80012 BGN
Петрол
86.66 $/барел
Bitcoin
$23,466.0

"Играта с греха" създава Sin Cars

Една секунда невнимание е достатъчна, за да си платиш греха (ЧАСТ 2)

 

Sin Cars – Sport Innovation Cars или игра на думи?

В превод от английски „sin” означава грях, а значението е много близко до същността на русенската компания. Една секунда невнимание в състезателния автомобил е достатъчна, за да си платиш цената на греха.

Снимка: Евгений Милов

В това е убеден основателят на компанията Росен Даскалов, който носи силен състезателен дух. Казва обаче, че е успял да го укроти, тъй като емоцията и адреналинът отслабват във времето и започваш да премисляш всяка потенциална заплаха.

„Вече съм улегнал, знам какво може да се случи. В никакъв случай не бива да подценяваш възможностите на автомобила“, категоричен е той.

Снимка: Евгений Милов

Във втората част на разговора ни с Росен Даскалов, основателят на русенската компания разказва за бизнес плановете на Sin Cars, които включват сътрудничество с Румъния.

Освен електромобили компанията произвежда и много части за тях - шасита, окачване, батерии и различни други компоненти и идеята е производствената част в Русе да се разшири на ново място в румънския град Гюргево.

Той планира и изграждането на писта на румънски терен, която да се ползва за тестово трасе за произведените електромобили, също да бъде и за любителите на високи скорости.

Снимка: Евгений Милов

Помислил съм така, че този ход да бъде в полза и на България“, обяснява Росен.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Google разкри колко вода използва за охлаждане на центровете си за данни

Coldplay
+9

Галерии