1 USD
1.80194 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,242.0

Дъщерята на Бил Гейтс купи мезонета на Луис Хамилтън

Блясък

Богаташката щерка е дала солидна сума за луксозния имот

Най-голямата дъщеря на Бил Гейтс, Дженифър Гейтс, вече разполага с мезонет в Ню Йорк за 51 милиона долара.

Масивният апартамент на 443 Greenwich St. - известен адрес за знаменитости, се намира в квартал Трайбека в Манхатън.

Представител на CetraRuddy, архитектурната фирма, която е проектирала сградата, казва пред CNBC Make It, че мезонетът е бил дом на други известни лица, включително Мег Райън, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс.

Съобщава се, че Гейтс, който е женен за олимпийския състезател по езда Найел Насар, е купил мезонета, който е принадлежал на шампиона във Формула 1 Луис Хамилтън. През март двойката посрещна първото си дете заедно и първото внуче на Гейтс.

Дженифър Гейтс е наградена състезателка по езда, която е завършила Станфордския университет със степен по човешка биология и в момента посещава Медицинския факултет на Икан в планината Синай в Ню Йорк.

Пентхаус апартаментът е с площ от 8900 квадратни фута и има външно пространство от 820 квадратни метра с малък басейн. Включва шест спални, шест бани и две санитарни помещения.

Снимка: https://www.instagram.com

„Опитахме се да планираме блока така, че жителите да могат да получат уединение, но също така да се възползват от гледките към екстериора и интериора на сградата“, каза Тереза Дженовезе, директор на CetraRuddy Architecture, пред CNBC Make It.

„Начинът, по който проектирахме апартаментите, за да внесем възможно най-много естествена светлина, е една от причините сградата да е толкова популярна“, добави тя.

Триетажният мезонет на Гейтс е най-голямата резиденция в сградата с 53 апартамента. Има достъп до собствен асансьор и се предлага с две от 15-те паркоместа на сградата.

Други детайли на дизайна включват борови греди, реставрирани прозорци, кухня на главния готвач, мокър бар и газова камина. Самата сграда разполага със 21-метров закрит басейн, фитнес зала, стаи за йога, детска стая за игри и стая за съхранение на велосипеди и вино.

Дженовезе каза, че знаменитостите особено харесват, че сградата е проектирана с повече асансьори, отколкото е необходимо за броя на апартаментите. Тази функция позволява на жителите да стигнат от апартаментите си до колите си, без изобщо да се налага да излизат навън.

В допълнение към собственото си външно пространство, Гейтс може да се възползва от вътрешния двор и общата външна част на покрива - рядкост в Ню Йорк.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии