1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Коя всъщност е новата любов на Бил Гейтс?

Коя всъщност е новата любов на Бил Гейтс?

Тя е богата и успешна бизнес дама

Изглежда легендата от Силициевата долина Бил Гейтс е намерил отново любовта, след като се раздели с бившата си съпруга Мелинда Гейтс. Името на новата му изгора е Пола Хърд и омъжена за изпълнителния директор на Oracle, който почина през 2019 г. от рак, пише therichest.com.

Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс и Пола Хърд се срещат повече от година. Те се срещнаха чрез общи приятели веднага след като Бил обяви развода си. Паула има диплома по бизнес администрация и е опитен софтуерен техник. Двойката се сближи заради страстта си към тениса, благотворителността и технологичния опит. През януари 2023 г. те бяха забелязани заедно на финала на Откритото първенство на Австралия за мъже на сингъл. Нека погледнем живота на Паула като мултимилионер и интелигентен техник.

Пола Хърд наследи състоянието на стойност 500 милиона долара, оставено от нейния съпруг Марк Хърд към момента на смъртта му.

Паула е родена в Тексас на 27 април 1962 г. В момента тя живее в Лос Анджелис. През 1978 г. завършва гимназия. Премества се в Остин, за да се запише като студент по маркетинг в Тексаския университет. Тя е завършила престижния университет със степен по маркетинг и бизнес мениджмънт през 1984 г. След което си е осигурила стабилна работа в корпорацията NCR.

Снимка: iStock

Хърд работи в отдела за продажби и съюзи на NCR (Национален касов регистър) почти 17 години. През 2001 г. тя премести фокуса си върху благотворителни организации и беше домакин на филантропски събития за печалба от името на софтуерната корпорация на съпруга си Марк Хърд. През същата година NCR обяви него за нов президент, по-късно той достигна позицията на главен оперативен директор и до края на мандата си в NCR той беше главен изпълнителен директор и президент. Така Паула концентрира енергията си върху изграждането на филантропски контакти за бъдещи събития. През 2011 г. имаше значителна промяна в кариерата към консултант по организация на събития.

Присъединява се към Клуб 127 и работи там почти десет години. Връзката й с Клуб 127 не приключи и в момента тя работи като координатор на ексклузивния елитен клуб.

Паула и Марк Хърд бяха влюбени в колежа и се срещаха дори след дипломирането си. През 1990 г. те се женят на пищна интимна церемония, двамата имат две дъщери, Катрин и Кели. Марк беше известен като мощен бизнес магнит и заемаше влиятелна позиция като бивш изпълнителен директор на софтуерния гигант Oracle. Бил е и едновремешен шеф на IT предприятието Hewlett Packard. За съжаление той беше диагностициран с рак и почина през 2019 г. 

Аристократката работи с няколко световни благотворителни организации за оказване на помощ в различни сектори. Тя се занимава с филантропични събития на лично, корпоративно и глобално ниво. През 2021 г. Паула успешно набра 1 милиард долара за кампанията Give Light на университета Бейлър. Тя също направи щедро дарение от 7 милиона долара за благородната кауза. Тя е активно свързана с различни спортни организации и е допринесла значително за спонсорирането на бъдещи тенисисти чрез игри на световно ниво.

Тя е в приятелския кръг на Гейтс от десетилетия. През 2015 г. те се засякоха на тенис турнир в Калифорния. И двамата са запалени по играта и любовта им пламва покрай тази игра. Освен да посещава тенис събития, двойката е забелязана и на други спортни игри, включително BNP Paribas Open в Индиън Уелс, Калифорния, и 2022 Laver Cup в O2 Arena, Лондон. 

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии