1 USD
1.83233 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,420.5

Знаменитости, които се отказаха от славата

Блясък

Какво ги е накарало да се занимават с друго?

Понякога дори да успееш и да станеш известне, нямаш гаранция, че ще се задържиш на тази позиция. А понякога просто не искаш да останеш. Някои популярни актьори го доказват.

  • Кои знаменитости започнаха обикновена работа?
  • Защо се стигна до тук?

Ето и някои от звездите, започнали обикновен живот:

Джош Савиано

Той беше известен с това, че е дете актьор, участвал в ролята на Пол Джошуа Пфайфър в The Wonder Years през 80-те. Това обаче беше една от много малкото роли на Джош във филма и телевизията и той нямаше да остане в актьорския свят още дълго след края на The Wonder Years. Последната му телевизионна изява е през 1989 г. и той продължава специалност политически науки в Йейлския университет. В крайна сметка той стана корпоративен адвокат, въпреки че се появи като гост в "Закон и ред" през 2016 г., пише familythis.com.

Снимка: gettyimages
MC Hammer

Повечето хора знаят кой е MC Hammer, въпреки че той беше на върха на кариерата си през 80-те и 90-те години. С целия успех по време на музикалната си кариера, MC Hammer се бореше да управлява правилно финансите си и в крайна сметка подаде молба за фалит. За щастие той успя да се справи с всичко, тъй като сега ръководи сватби, изнася лекции в училищата на Ivy League и работи върху разработването на приложения за iPad. Тази година той също тръгва на турне с носталгия по 90-те.

Снимка: gettyimages
Фреди Принц Джуниър 

Ако Сара Мишел Гелар беше една от най-емблематичните тийнейджърски звезди на 90-те години, тогава съпругът й Фреди Принц младши със сигурност беше един от най-емблематичните мъже. Звездата от „Тя е върхът“ беше доста успешен. В крайна сметка обаче Фреди реши да направи крачка назад от светлината на прожекторите, за да се съсредоточи изцяло върху семейството си. Оттогава Фреди разви страст към готвенето и дори издаде своя собствена популярна готварска книга през 2016 г.

Снимка: gettyimages

Аманда Байнс

Аманда Байнс беше успешната детска звезда, която има огромен репертоар от филми и телевизионни сериали, които да добави към автобиографията си. Въпреки това, след няколко съдебни битки и лични борби, Байнс изчезна от светлината на прожекторите. Бившата актриса She's The Man сега се е насочила към модата и оттогава е спряла актьорската си кариера. Сега тя прекарва времето си, фокусирайки се върху образованието си и се е записала в Калифорнийския моден институт по дизайн и мърчандайзинг.

Снимка: gettyimages
Франки Муниц

Франки Муниц претърпя ужасна загуба на паметта след два миниинсулта за една година. Съобщава се, че той едва си спомня, че е бил звездата и че е изиграл Малкълм. Детето-звезда стана шофьор на състезателна кола и барабанист, но изостави и двете занимания и купи специализиран магазин, наречен Outrageous Olive Oils and Vinegars, в Стария град Скотсдейл, Аризона. Въпреки че никога не е спирал да се появява символично по телевизията, като се има предвид, че дори не може да си спомни дните на слава като актьор, е ясно, че управлението на магазина с партньорката му, Пейдж, е това, върху което той се е концентрирал най-вече.

Снимка: gettyimages
Андреа Елсън

Андреа Елсън получи своя голям пробив в научно-фантастичното приключенско шоу на CBS от 80-те години, Whiz Kids. Вероятно е най-известна с Лин Танер в ALF, който се излъчваше четири сезона в края на 80-те. Тя спря да играе постепенно, с все по-малко изяви през 90-те. Очевидно тя си спомня с умиление за времето си в светлината на прожекторите, тъй като периодично публикува в социалните медии неща като ретро снимки и други носталгични неща. Изглежда, че няма амбиции за връщане към актьорството. В момента тя е пътуващ инструктор по йога и поддържа блог.

Снимка: gettyimages
Сара Мишел Гелар

Имаше време, когато Сара Мишел Гелар беше едно от най-известните лица в света на телевизията. Разбира се, тя беше титулярният главен герой в хитовата поредица „Бъфи, убийцата на вампири“. През 2015 г. тя основава стартираща компания Foodstirs, която се фокусира върху продажбата на комплекти за печене за деца. Гелар прекарва по-голямата част от времето си, като се грижи за децата си.

Снимка: gettyimages

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии