1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Една рокля на щерката на Бионсе струва колкото две средни заплати у нас (СНИМКИ)

Блясък

Вижте колко струват дрехи от нейния гардероб

 

С Бионсе и Джей Зи като родители, не е изненада, че Блу Айви вече е модна икона на 10-годишна възраст. Детето на знаменитостите е известно с това, че се появява на червени килими в дизайнерски дрехи.

Само Бионсе разполага с около 500 милиона долара и има много партньорства например такива с Adidas, Ivy Park и други. И тя очевидно е похарчила прилична сума от състоянието за гардероба си. Един доклад от 2018 г. казва, че тя харчи най-малко 25 000 долара за ваканционния си гардероб, но певицата е забелязана в единични тоалети на много по-високи цени. Много пъти Бионсе е обличала Блу в подобен или съвпадащ ансамбъл, за да излязат заедно на червения килим, пише The richest.

Въпреки че има по-малко присъствие онлайн и лично, Джей Зи също не се страхува да покаже любовта си към дизайнерските стоки. С нетна стойност от 2,1 милиарда долара, той и Бионсе могат да си позволят да обличат децата си в луксозни стоки. Ето и някои от най-скъпите дрехи и аксесоари, които Блу Айви някога е носила.

Тя е само на 10 години, но вече си спечели репутацията на изключително стилна. Както ще стане ясно, някои от роклите й струват хиляди. Но най-малкото тя не се снима често в рокля, струваща по-малко от няколкостотин долара.

Една от най-известните снимки на Бионсе и Блу показва, че двете стоят пред Айфеловата кула в еднакви рокли на цветя. Красивите дрехи са проектирани от Gucci, а тази на Blue струва 700 долара, докато тази на майка й вероятно е била много повече.

Снимка: /Twitter

През 2018 г. Бионсе сподели изображение на себе си и Блу на ексклузивния си уебсайт, представяйки ги облечени в еднакви дънкови якета, включващи набор от пеперуди. Парчетата са проектирани от Gucci, а според съобщенията версията на Блу струва почти хиляда долара.

Снимка: /Twitter

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии