1 USD
1.82022 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,527.0

Райън Рейнолдс спечели 300 млн. долара от най-изгодната сделка в живота си

Блясък

Рейнолдс е една от многото знаменитости, които инвестират в проекти, които да далеч от киното

Холивудската звезда Райън Рейнолдс е последната знаменитост, която изуми с успешните си инвестиции. Канадският актьор ще спечели над 300 млн. долара, след като телекомуникационна фирма в САЩ предложи да закупи по-малка телефонна мрежа, в която той притежава дял.

Очаква се звездата от Deadpool да получи голяма печалба, след като T-Mobile, вторият по големина мобилен оператор в САЩ, се съгласи да закупи компания, в която Рейнолдс е инвестирал.

Снимка: Getty Images

Той притежава 25% от бюджетната телекомуникационна фирма Mint Mobile, която ще бъде изкупена в сделка за 1,35 млрд. долара от T-Mobile.

Рейнолдс започва своята актьорска кариера през 90-те години на миналия век и е участвал във филми като Deadpool 2, Hitman's Wife's Bodyguard, The Adam Project и Free Guy.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Той беше вторият най-добре платен актьор в света през 2020 г., според Forbes, като редовно печелеше над 20 млн. долара на филм, нареждайки се след Дуейн Джонсън - Скалата.

Рейнолдс е една от многото знаменитости, които инвестират в проекти, които са далеч от киното. Например, Аштън Къчър е известен като собственик на фирма за рисков капитал с дялове в Uber, Skype и Airbnb. Снуп Дог и Джаред Лето са инвеститори в Reddit.

Снимка: Getty Images

Въпреки богатството си Рейнолдс продължава да играе. Той ще участва в Deadpool 3 заедно с актьора Хю Джакман, който ще играе ролята на Върколака и през следващата година.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Домбровскис: Жизненоважно е България да не се разколебава по пътя към еврото

Coldplay
+6

Галерии