1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Вижте колекцията от скъпи мотоциклети на Райън Рейнолдс (СНИМКИ)

Блясък

Актьорът от Deadpool е луд фен на превозните средства

Израснал във Ванкувър, Канада, Райън Рейнолдс за първи път получава телевизионна роля в канадска тийнейджърска сапунена опера. След като се появи в забележителни филми като Blade: Trinity и The Proposal, Рейнолдс обаче спечели световно признание. След това дойде и участието му в Deadpool през 2016 г., превръщайки го в един от най-касовите филми.

Мотоциклети Райън Рейнълдс

В живота на актьора има много занимания, но когато иска да прекара време със себе си, той се обръща към хобито си да кара колело, пише therichest.com.

Райън Рейнолдс е един от малкото актьори в Холивуд, който има непрекъснато нарастваща страст към велосипедите и продължава да увеличава колекцията си, като персонализира любимите си модели чрез известни марки. 

Retro Triumph Thruxton от Kott Motorcycles- 35 000 долара

Собственикът на Kott Motorcycles Дъстин Кот е известен като проектант на мотоциклети с изключителни пропорции. Според Motorcycle News, Рейнолдс се е свързал с Кот през 2015 г., за да накара Дъстин да проектира по поръчка модела преди 2016 г. Кот трансформира конструкцията, като добави резервоар за гориво XS1100 от Yamaha. Други модификации включват поставяне на ECU модула под седалката и задни амортисьори Hagon Nitro. Заедно с добавянето на персонализирани задни седалки, моторът е боядисан в нюанса на наситено червено, за да прилича на костюма на неговия скандален главен герой в Deadpool.

Снимка: Getty Image

2004 Triumph Bonneville- 7499 долара

Дългогодишен фен на Triumph, Райн добави Bonneville от 2004 г. към своята колекция скоро след излизането му. По време на интервю Райън Рейнолдс заяви, че е имал дългосрочна връзка с Bonneville, тъй като това е един от първите мотоциклети, които е закупил, откакто е станал звезда. Велосипедът е предсказуем, но същевременно удобен, тъй като тясното тяло помага лесно да маневрирате през трафика и малките улици. Актьорът казва, че е обиколил Америка три пъти с Bonneville.

Honda CB750 на Raccia Motorcycles - 9 500 долара

Фен на Raccia Motorcycles, Райън Рейнолдс призна, че е проучвал задълбочено дизайнера на мотоциклети Майк ЛеФонтейн в интернет, преди да се свърже с него. Той е вдъхновен от японския термин Wabi-Sabi, означаващ намиране на съвършенство в несъвършенствата, за да персонализира велосипеда. Рейнолдс избра Honda CB750, тъй като това беше първият мотоциклет, който се научи да кара, както отбелязва Yahoo Autos. Беше купил този мотор за 600 долара и го беше използвал, докато не беше очукан и оставен. Екстериорът на мотоциклета беше сериозно обработен от Raccia и отне около седем месеца, за да се обнови и да се направят козметичните промени.

1964 Triumph 650 - 7,995 долара

Triumph 650 от 1964 г. е един от най-специалните мотоциклети в колекцията на Райън Рейнолдс. Мотоциклетът е направен по поръчка от The Factory Metal Works и е наречен 9 o’clock Gun. 650 беше променен от Лукас Джойнър, който свали входните вилки, добави Wassell Banana Tank от 60-те години на миналия век и включи персонализирана каросерия TFMW. 

Снимка: /Twitter

BMW R NineT- 15 995 долара

BMW R nineT придоби популярност през 2022 г. след излизането на The Batman, тъй като беше каран от Жената котка. Райън Рейнолдс притежаваше колата си от дълго време. След покупката той персонализира мотора чрез Jane Motorcycles. В същото време няма информация за модификациите в спецификациите на двигателя. Неговият сребрист метален корпус е преработен, за да му придаде елегантен и безупречен блясък.

Ducati Paul Smart 1000- 10 495 долара

Рядък мотоциклет в колекцията на Рейнолдс, Ducati Paul Smart 1000 се вписва в ретро категорията мотоциклети, които актьорът винаги е обичал. Лимитираното издание е вдъхновено от Ducati 750 Imola Desmo от 1972 г. за своя дизайн и е възприело плавен, елегантен вид. Пуснат е за първи път през 2006 г. и е кръстен на състезателя Пол Смарт, за да отбележи победата му на Imola 200, която промени курса на бъдещето на Ducati в състезанията. Актьорът беше забелязан за първи път да кара мотоциклета си в Лос Анджелис през 2009 г. преди промоционалното си турне The Proposal в града.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии