1 USD
1.81921 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,279.2

Месечните харчове на Меган и Хари ще ви изненадат

Двамата водят светски живот макар и извън кралското семейство

Ф. Скот Фицджералд пише: „Нека ти разкажа за много богатите. Те са различни от теб и мен.” Което е безспорно вярно. Ние не трябва да се тревожим за нашите 16 тоалетни или за поддръжката, необходима на чайна в японски стил, или да се чудим къде са кучетата на територията на нашето поддържано имение от два хектара. Но всичко това са много реални потенциални проблеми за Хари и Меган, херцога и херцогинята на Съсекс, пише news.com.

И дори тези с осем, девет или десетцифрени банкови баланси, с портфейли, които съдържат карти American Express, не са имунизирани от периоди, когато разходите за живот рязко скочат. Разходите на Меган и Хари само за месец може да достигнат повече от 1,2 милиона долара, смайваща сума дори за двама души, чийто вид транспорт изглежда е частният самолет.

За двойката, която излезе от двореца преди повече от две години, парите са една от повтарящите се теми в новия им „свободен“ живот. Както Хари нацупено каза на Опра Уинфри миналата година: „Семейството ми буквално ме отряза финансово.“ Херцогът, прекарал целия си живот притиснат между кралските стени, човек, който нито веднъж в живота си не е плащал наем или ипотека, изведнъж се озова в тази ситуация. 

Снимка: Getty Images

Според американските данъчни правила той ще трябва да плаща както федерални, така и щатски данъци, след като е живял в страната 183 дни за период от три години. Според Mirror, кралската особа „е изправена пред огромна сметка за данък върху доходите“.

През 2020 г. са разгледани подробно потенциалните текущи разходи за живота на Хари и Меган в САЩ. Те предположиха, че тяхната сигурност ще струва на двойката повече от 4,5 милиона долара годишно. Това, заедно с други разходи като тяхната ипотека, се оценява на над 6 милиона долара годишно. Това прави месечна цифра от поне 500 000 долара.

Всичко това не би било проблем, ако техните толкова рекламирани печалби от над 200 милиона долара бяха в сметките им, но се твърди, че това не е така. През 2020 г. The Mail on Sunday съобщи, че сделката с Netflix „струва между 3-5 милиона щатски долара годишно“. 

Семейството очевидно се радва на светския живот. Съобщава се, че през 2021 г. Меган е добавила бижута на стойност 20 279 долара към колекцията си заедно с нови дрехи на стойност 113 827 долара към гардероба си.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Бивш инженер на Apple откраднал тайната за самоуправляващите се автомобили

Coldplay
+5