1 USD
1.88514 BGN
Петрол
83.63 $/барел
Bitcoin
$16,548.9

Колко струват дрехите на принцеса Шарлот?

Блясък

Кралското семейство харчи солидни суми за дрехи всяка година

Кралските семейства харчат солидни суми, когато става въпрос за гардероба им. Обикновено детските дрехи са по-евтини от тези за възрастни. Когато става дума обаче за британската принцеса Шарлот, нещата не стоят по този начин, пише сайтът cheatsheet.com.

Нейните дрехи са скъпи и внимателно подбирани. Но колко точно харчат принц Уилям и Кейт Мидълтън за дрехите на младата принцеса?

Трябва да се отбележи, че кралското семейство не получава никакви дрехи безплатно. Има много строги правила за даването на подаръци на семейството и дрехите са елемент, който не може да бъде приет. Членовете на семейството обаче имат стилисти, които могат да поискат тоалети. Членовете на кралското семейство могат да пробват каквото искат и да решат какво искат да облекат за дадено събитие, но не могат да задържат нищо, без да платят. Неизбраните тоалети се връщат, а запазените се заплащат.

Уил и Кейт обличат децата си със стил, но някои тоалети са по-скъпи от други. Шарлот носеше рокля на сватбата на Пипа Мидълтън, която струваше 363 долара. Добавете шапката, обувките и жилетката към микса, който тя носеше заедно с тях, и тоалетът каца на около 600 долара. (Сватбеното облекло на принц Джордж не беше много по-малко, струваше около 485 долара.)

Шарлот носеше много по-скромна рокля, за да посрещне новородения си брат, принц Луис, през април 2018 г. Синята рокля на Little Miss Alice, която носеше, се продаваше само за 63 долара. Това е скъпо за детски дрехи, но не е лудо скъпо. За портрета на Шарлот на втория й рожден ден тя носеше пуловер, който струваше само 25 долара. Всичко, което Шарлот носи, е очарователно, но не е напълно недостъпно.

Снимка: Getty Images

Въпреки че няма окончателна цена за това колко пари харчат Уил и Кейт за гардероба на Шарлот всяка година, очевидно е, че не е толкова, колкото струва гардеробът на Кейт. Според докладите майката на три деца е похарчила около 160 000 долара за гардероба си през 2017 г. Въпреки повтарящите се тоалети и правенето на някои скромни покупки, Кейт все още харчи много за дрехи.

Меган Маркъл също не е по-различна. Всъщност, откакто Меган Маркъл се сгоди за Хари през 2017 г., някои доклади изчисляват, че тя е похарчила повече от 1 милион долара за дрехи. Тя носеше персонализирана рокля на Givenchy за 18 000 долара на първото си самостоятелно излизане с кралицата и носеше сватбена рокля и рокля за прием, които струваха повече от 100 000 долара всяка. 

Автор: Десислава Боцева

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

С 8 "квартала" на борда: Най-големият круизен кораб излиза в открити води през 2024 г.

Coldplay
+19

Галерии