1 USD
1.78631 BGN
Петрол
Bitcoin
$38,164.7

Според китайски колекционери iPhone 15 и ‌iPhone 15‌ Plus ще бъдат с цветен кабел?

Технологии

Един единствен слух от февруари предполага, че ‌iPhone 15‌ ще се предлага в розов и син цвят

 

IPhone 15 и ‌iPhone 15‌ Plus може да се доставят с цветни кабели USB-C в съвпадащ цвят с този на корпуса, казва Mac Rumors.

Снимка: Kosutami

Потребителят на Twitter "Majin Bu" за първи път сподели информацията, но не успя да провери източника на слуха, разпространяващ се в китайските социални медии. Колекционерът на прототипи на устройства на Apple „Kosutami“ потвърди, че е видял проби от тест за валидиране на дизайна (DVT) на съвпадащи по цвят USB-C кабели и те очевидно са предназначени да бъдат в комплект заедно с ‌iPhone 15‌ и ‌iPhone 15‌ Plus.

С изключение на черната версия, всеки от кабелите има лъскава бяла пластмасова обвивка в двата края. За разлика от магнитния кабел за зареждане на Apple Watch и MagSafe 3, USB-C кабелите разполагат с устройство за освобождаване на напрежението.

Kosutami казва пред MacRumors, че очаква тези кабели да се предлагат поне в бял, черен, жълт, лилав и оранжев цвят. Изглежда, че оранжевият нюанс ще бъде по-близък до розовия, може би като опцията за цвят Coral на iPhone XR. Всеки от тези цветове на кабела трябва да съвпада със съответната цветова опция за ‌iPhone 15‌.

Един единствен слух от февруари предполага, че ‌iPhone 15‌ ще се предлага в розов и син цвят, но иначе не е известно в какви конкретни цветови опции могат да се предлагат новите устройства.

Към днешна дата всички модели ‌iPhone‌ се доставят с бял кабел с бяла гумена обвивка, независимо от цветовата опция, избрана за самото устройство. Apple постепенно преминава към кабели в повечето от своите устройства и според същата информация всички модели MacBook Air и MacBook Pro с ‌MagSafe‌ 3 идват с кабел в съответствие с цвета, така че да се направи същото за ‌iPhone‌ изглежда правдоподобно на фона на прехода му към USB-C.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии