1 USD
1.78598 BGN
Петрол
Bitcoin
$37,206.2

Broadcom официално придобива VMware

Технологии

Последната дума беше на Китай

Днес стана ясно, че са получени всички необходими регулаторни одобрения и сделката за придобиване на VMware от Broadcom ще стане факт на 22 ноември.

Broadcom получи законно разрешение за сливане в Австралия, Бразилия, Канада, Китай, Европейския съюз, Израел, Япония, Южна Африка, Южна Корея, Тайван, Обединеното кралство и разрешение за контрол на чуждестранните инвестиции във всички необходими юрисдикции. 

 

Придобиването на VMware от Broadcom за 61 милиарда долара последно зависеше от това дали китайският президент Си Дзинпин ще доволен от резултатите от срещата си с президента Байдън и бизнес лидери на САЩ на срещата на върха на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество (APEC).
 
Относно Broadcom

Broadcom Inc. (NASDAQ: AVGO), корпорация от Делауеър със седалище в Сан Хосе, Калифорния, е световен технологичен лидер, който проектира, разработва и доставя широка гама от полупроводникови и инфраструктурни софтуерни решения. Водещото в категорията продуктово портфолио на Broadcom обслужва критични пазари, включително центрове за данни, мрежи, корпоративен софтуер, широколентов достъп, безжична връзка, съхранение и промишленост. 

Относно VMware

VMware е водещ доставчик на мулти-облачни услуги за всички приложения, позволявайки цифрови иновации с корпоративен контрол. Като доверена основа за ускоряване на иновациите, софтуерът на VMware дава на бизнеса гъвкавостта и избора, от който се нуждаят, за да изградят бъдещето. С централа в Пало Алто, Калифорния, VMware се ангажира да изгради по-добро бъдеще чрез програмата на компанията за 2030 г. 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии