1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

„Горещ боклук с ръждясала капачка “: Суперфенове на Tesla се оплакват от новата бира за 150 долара

„Горещ боклук с ръждясала капачка “: Суперфенове на Tesla се оплакват от новата бира за 150 долара

Комплектът се предлага с две бутилки от 320 мл., които изглеждат странно

Някои супер фенове на Tesla не са развълнувани от новата бира на компанията – Cyberbeer и се обръщат към социалните медии, за да изразят оплакванията си. „Tesla Cyberbeer е горещ боклук“, се оплаква един човек в публикация на X, цитиран от Business Insider. „Не само капакът е ръждясал, но и бирата е гадна.“

Комплектът се предлага с две бутилки от 320 мл., като Tesla описва бирата на уебсайта си като "Helles Lager" с два различни вида хмел и нотки на билки, подправки, чай и цитруси.

А двете бутилки, напомнящи „матово черни керамични“ камиончета са проектирани да имитират формата на Cybertruck на Tesla, дългоочаквания електрически пикап, който може да влезе в производство преди края на годината.

Въпреки че не е необичайно новостите на Tesla да се разпродават в рамките на дни или седмици след пускането на пазара, обратната реакция, която бирата получава от суперфеновете на Tesla, не е толкова често срещана.

GigaBier, която Tesla започна да продава през април – пиво в стил Pilsner, което също се предлагаше в бутилка, вдъхновена от Cybertruck – беше до голяма степен посрещнато с вълнение от клиентите в социалните медии.

Tesla пусна и маркова текила през 2020 г., която се предлагаше в бутилка с форма на мълния, на цена от 250 долара и се разпродаде за часове.

Burnt Hair, парфюмът на Илон Мъск, който имаше аромат на изгорели газове на ракета, беше разпродаден (всичките 30 000 бутилки) в рамките на дни след пускането му на пазара и не изглеждаше да предизвиква сериозни оплаквания.

И суперфеновете на Tesla изглежда са закупили Cyberbeer, очаквайки същия фактор на новаторство, но явно този път недоволните са повече.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии