1 USD
1.78598 BGN
Петрол
Bitcoin
$37,206.2

Триковете на Мъск: Безплатна Tesla, ако накарате приятел да си купи?

Свят

Tesla провежда ограничени по време промоции, за да стимулира продажбите в края на тримесечието

Това е промоцията, която автомобилната компания на Илон Мъск предлага на своите фенове в очевиден опит да увеличи продажбите в края на септември, когато приключва третото тримесечие, пише Business Insider. 

Tesla изпълнява програма за лоялност, при която собствениците получават уникален код за препоръка, който могат да споделят с приятели. Когато някой закупи първата си Tesla с този код, и купувачът, и препоръчителят получават някакви привилегии. По този начин препращащите могат да трупат кредити, които могат да изразходват за неща като софтуерни актуализации и безплатни посещения на Supercharger.

Tesla въведе ново предимство за препращане на клиенти в САЩ. Собствениците, които накарат свой приятел да купи и получи нова Tesla между 19 и 30 септември, ще бъдат автоматично включени в томбола за спечелване на Model 3 Performance, който струва 53 240 долара. 

Напоследък Tesla провежда ограничени по време промоции, за да стимулира продажбите в края на тримесечието. Преди компанията е намалявала цените на автомобилите и е предлагала безплатно суперзареждане на купувачи. Известно е също, че по време на кампаниите в края на тримесечието Мъск изпраща имейли до цялата компания, в които призовава служителите "да натиснат педала на газта".

През последните години Tesla значително намали програмата за препоръчване, след като заяви, че тя е твърде скъпа за компанията. Тази година тя обнови и разшири програмата, тъй като се стреми да продава повече автомобили при по-ниски маржове на печалба.

С кредитите феновете на Tesla могат да си купят обиколка на фабриката или да участват в надпреварата за спечелване на футуристичен пикап Cybertruck.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии