1 USD
1.85739 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,825.3

Tesla продава легла за котки Cybertruck, направени от картон

Технологии

Продуктът е наречен „Многофункционална котешка тоалетна Cybertruck“

Tesla на Илон Мъск продава странно котешко легло с тематика Cybertruck, направено изцяло от картон, на клиентите си в Китай, отбелязвайки най-новото пускане на странен продукт от производителя на електрически превозни средства.

Снимка: Tesla

Наречен „Многофункционална котешка тоалетна Cybertruck“, продуктът, подходящ за котки, се отличава с ъглов дизайн, подобен на този на предстоящия автомобил на Tesla, казва New Yor Post.

Котешкото легло струва 89 китайски юана или еквивалента на около 12 долара.

Котешкото легло „има футуристична форма, полуотворена котешка тоалетна и дебела гофрирана хартия, вградена вътре, за да отговори на природата и ежедневните нужди на котките“, според списъка с продукти в китайската версия на уебсайта на Tesla.

Котешкото легло се доставя с вградена „дъска за надраскване“, изработена от „удебелена и влагоустойчива хартия“ и изисква сглобяване от собственика.

Последното попълнение към гамата на Tesla не е нищо ново за фирмата на Мъск, която има дълга история на продажба на произволни продукти, които са само слабо свързани с нейния основен бизнес с електрически автомобили.

Снимка: Tesla

Производителят на автомобили продава своя собствена брандирана версия текила "Tesla“, която може да се похвали със "сух плодов и лек ванилов аромат с балансиран завършек на канелен пипер", според уебсайта.

Алкохолът се продава за колосалните 420 долара на бутилка.

Други уникални стоки включват катарама за колан „Giga Texas“ за 100 долара, украсена със слогана „Не се забърквайте с Tesla“ и чадър Tesla за 60 долара.

Tesla завърши производството на първия си Cybertruck в завода си в Остин миналия месец след години на забавяне. Очаква се камионът да дебютира за продажба по-късно тази година и Мъск обеща да произвежда 250 000 или повече от превозните средства годишно, в зависимост от търсенето.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии