1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Наталия Кобилкина: По-сексуалните хора често създават по-добър бизнес

Наталия Кобилкина: По-сексуалните хора често създават по-добър бизнес

Жената трябва да е финансово независима, казва Кобилкина пред businessnovinite.bg

Наталия Кобилкина е от онези хора, които винаги имат какво да кажат. Сексолог и психолог с дългогодишен опит, тя все по-често се изявява и като бизнес и лайф коуч. В интервюто си за businessnovinite.bg тя разказва какво е да си успешна бизнес дама.

Наталия е категорична, че бизнесът и сексът си приличат. И за двете е нужна енергия. "По-сексуалните хора обикновено са способни и да създадат добър бизнес. Но дори да нямат собствен бизнес, препоръчвам на жените да са финансово независими. Когато една жена е финансово зависима от мъж, той спира да я уважава и лесно може да се стигне до насилие", разказва тя.

"Да си успешна бизнес дама, това значи да си ангажирана непрекъснато с нещо в полза на развитието си. Моят работен ден е пълен с много и различни задачи и за мен това е ежедневие. Много хора се чудят как се справям", казва Кобилкина.

Тя е категорична, когато една жена се колебае дали да стартира някакъв бизнес, то тя не бива да го прави. "Щом има колебание, не го правете. Бизнесът е като дете, ние го раждаме в мъки и иска много грижи, докато се стабилизира", казва Наталия.

Кобилкина разказва за първата си работа. Още на 15 години тя е гледала деца. На 18 години прави първия си център за консултации на студенти. Следва работата в Cosmopolitan, където е била HR директор. "Никога не съм работила само една работа. Винаги по две наведнъж. Даже и двете си висши образования едновременно учих - Бизнес психология и Медицинска клинична психология", спомня си Кобилкина.

Още от малка знаех, че искам да бъда психолог. Обожавам да анализирам хората, споделя тя.

Да нямате дългове - това е първият й съвет що се отнася до това как да възпитаме добри финансови навици у себе си. Второто важно нещо да не мрънкаме за това, което нямаме, а да благодарим за това, което имаме. 

Още интересни неща и полезни съвети вижте във видеото

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии