1 USD
1.81718 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,137.7

Започна 13-тото издание на Националния конкурс "Най-зелените компании в България"

ESG

bTV Media Group е партньор на инициативата

Надпреварата в Националния конкурс "Най-зелените компании в България 2023”, организиран от b2b Media, ще се проведе през април месец 2023 г. Идеята зад конкурса е да бъдат отличени и надградени усилията на компании, общини, неправителствени организации, медии и конкретни личности за постигането на устойчиви цели и корпоративно-отговорни стратегии. Надпреварата е насочена към тези, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции, и самоинициират действия и каузи за да бъде средата, в която живеем, безопасна и сигурна.

През тази година конкурсът е допълнен с 3 нови категории: „ESG лидер“, „ESG инициатива“, „ESG програма“. Отново ще бъдат присъдени отличията за „Зелено перо“ и „Зелена медия“. Ще бъдат приемани и номинации за специалното отличие „Зелена личност”, с което се поощряват индивидуалните усилия. То беше присъдено за първи път през 2012 година. Наградата е единствената, която се връчва след гласуване изцяло онлайн.

Председател на журито на конкурса е Надя Маринова, главен редактор на b2b Mediа, а останалите членове са изявени представители на зелени компании и комуникационни експерти. Крайният срок за кандидатстване е 28 април, а официалната церемония и награждаването ще се проведат на 15 май 2023 г., когато класираните на първите места в основните и допълнителните категории, ще получат своите отличия. 

Повече информация може да бъде намерена тук.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Бивш инженер на Apple откраднал тайната за самоуправляващите се автомобили

Coldplay
+5