Звездите, които имат страничен бизнес

Звездите, които имат страничен бизнес

Освен Холивуд те успяха да завладеят и бизнеса

Няма съмнение, че Холивуд е пълен с изключително талантливи актьори, които са оставили голям отпечатък в света на филмовото изкуство. Въпреки че актьорството е тяхната страст, много са се доказали, чрез своите бизнес умения. Ето кои са най-добрите актьори-предприемачи:

1. Лейди Гага

Нейното име безспорно е едно от незабравимите в развлекателната индустрия. Гага е известна и с това, че е създала успешна бизнес империя. През 2019 г. тя пусна своята веганска козметична марка Haus Labs by Lady Gaga ексклузивно в магазините на Amazon. Не е изненада, че марката върши чудеса и според The ​​Richest, една година след старта, Haus Labs се утвърди като третата най-продавана марка на знаменитости, печелейки милиони долари приходи годишно.

2. Сандра Бълок

За разлика от повечето знаменитости, които предпочитат да инвестират в света на красотата, Сандра Бълок избра различен път в бизнеса. Бълок беше горд собственик на две известни заведения за хранене: Bess Bistro и Walton’s Fancy. За съжаление, Bess Bistro беше затворено девет години след отварянето си поради неуспешен модел на приходи. Walton’s Bakery обаче все още работи в родния й град Остин.

3. Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е изящна жена с ненадминати предприемачески умения, които й помогнаха да достигне огромно богатство. През 2006 г. Анистън съосновава марка за грижа за косата, наречена Living Proof. Но няколко години по-късно Living Proof бива продадена, което печели на Анистън завидна сума пари. Отново през 2021 г. тя съосновава друга марка за грижа за косата, наречена LolaVie. Към днешна дата тя е не само печеливша, но е и марка, носител на награда за красота.

4. Хари Стайлс

Хари Стайлс, неотдавна, навлезе в уелнес индустрията, като лансира своята полово неутрална уелнес марка Pleasing. Първоначално марката предлага много ограничени продукти като серум за очи, лак за нокти и масло за устни. Но сега Pleasing скочи в грим пространството и печели още повече признание за добавянето на унисекс грим продукти.

5. Иън Сомърхолдър и Пол Уесли

Никой не може да забрави емблематичното вампирско дуо Стефан и Деймън Салваторе от „Дневниците на вампира“. Двамата играеха рамо до рамо с актрисата от български произход – Нина Добрев. След като забавляваха публиката като братя на екрана в шоуто, Иън Сомърхолдър и Пол Уесли стартираха своята марка Bourbon, наречена Brother’s Bond. След започването на бизнеса двамата успяват да продадат бърбън на стойност милион долара само за 24 часа.

Бизнес Видео Подкаст