1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

Билетите за Met Gala, които са само за поканени, струват 75 000 долара (ВИДЕО+СНИМКИ)

Билетите за Met Gala, които са само за поканени, струват 75 000 долара (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ето какво получават участниците

 

Едно от най-интригуващите качества на събитието Met Gala е неговата изключителност.

Всяка година списъкът с гостите се одобрява от главната редакторка на Vogue Анна Уинтур, но присъствието не се основава само на покана - има и солидна входна такса, пише Business Insider. 

Time съобщи, че индивидуалните билети за Met Gala през 2024 г., която е благотворителна за Института за костюми към музея "Метрополитън", струват 75 000 долара, което е повече от 50 000 долара през 2023 г. Цените на масите започват от 350 000 долара.

Снимка: Getty Images

Масите обикновено се купуват от дизайнерски къщи, марки или компании, които след това избират кого да поканят на масата, което изисква и одобрението на Уинтур.

И така, докато само избрана група от елитни хора преживява величието на Met Gala, останалите се чудят какво всъщност включва това. 

Разбира се, има прочут червен килим и мода, но ето че надникваме в стените на Met Gala, за да видим коктейлите, менютата, изложбите и ексклузивните изпълнения, на които участниците стават свидетели.

Билетът ви дава най-важното - достъп.

Имаше време, когато дори Ким Кардашиян не можеше да получи покана за Met Gala.

Ейми Одел, автор на книгата "Анна: Биографията", казва пред Time през 2024 г., че поканата е "наистина огромен знак, че си "вътре".

Редакторката на Vogue и организаторка на Met Gala Ейди Киърън разказва пред Vogue през 2024 г., че графикът на местата започва да се подготвя през декември, но в крайна сметка се изготвя един месец преди събитието. 

"Наистина се опитваме да обмислим много внимателно кой ще седи един до друг", казва Киернан. "Нашата идеална двойка може би ще са двама души, които според нас ще се разбират, но които може би дори не осъзнават, че имат много общо помежду си. Така че с всеки човек наистина отделяме време да помислим: "За какво ще си говорят?", добави тя. Подобен достъп и качествено място за сядане имат потенциала да доведат до невероятни бизнес резултати.

След като достъпът е осигурен, участниците първо преминават по червения килим в тоалети, внимателно планирани според дрескода и темата.

След като влязат вътре, те се смесват по време на коктейла. И, разбира се, това не би бил коктейл без напитките. По време на коктейла гостите имат възможност да разгледат изложбата на Met.

Музеят на изкуствата "Метрополитън" съобщи, че тази изложба включва около 100 мъжки и дамски ансамбъла от 40-те години на ХХ в. до наши дни, всеки от които е изложен във витрини, представляващи триизмерни петна от юргани. Експозицията е организирана в 12 раздела, изследващи емоции като радост, удивление, желание и носталгия.

След коктейла гостите заемат местата си за официална вечеря. Изненадващите изпълнения също са основна характеристика на вечерта. За тези, които не могат да се наситят на забавлението, има и ежегодно афтърпарти.


 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии