1 USD
1.79731 BGN
Петрол
Bitcoin
$69,139.2

С 3 млрд. долара тя е най-богатата актриса в света, а повечето не се сещат коя е (СНИМКИ)

Блясък

Тя и нейният съпруг са дарители номер едно сред всички знаменитости с рекордните 10 милиона долара дарение

 

Когато се замислим кои са най-богатите актьори в света със сигурност първо в главите ни изникват имена като Том Круз, Адам Сандлър или дори Джулия Робъртс. Ами, не! На-богатият човек в актьорската гилдия със състояние от 3 млрд. долара напоследък не е много активен в индустрията.

Звездата с най-много пари всъщност е актрисата от The Lost Boys Джами Герц.

Снимка: Getty Images

Може би сега се питате: „Коя е тя?“ И не сте само вие.

Изглежда има изобилие от хора, които не могат да се сетят коя е Герц или поне една нейна роля.

Е, нейните забележителни филмови роли включват Twister и Sixteen Candles. Тя също се появява на малкия екран в „Зайнфелд“, „Съседите“, „Модерно семейство“ и „Това сме ние“. Съвсем наскоро беше и част от тя филма от 2022 г. „Искам те обратно“.

Като цяло, тя е активна от десетилетия, или, за да бъдем по-точни от 1981 г. насам, но това само по себе си не е достатъчно, за да ѝ спечели състояние, по-голямо от това на Джордж Клуни, Робърт де Ниро и Адам Сандлър.

Да, що се отнася до впечатляващото ѝ богатство обаче, честно е да се каже, че не всичко идва от актьорската ѝ кариера. Тя и съпругът ѝ са собственици на отбора от НБА „Атланта Хоукс“ и миноритарни собственици на „Милуоки Бийвърс“.

Снимка: Getty Images

Когато Герц се жени за Тони Реслер той вече е милиардер.

През 2012 г. Giving Back Fund каза, че Герц и нейният съпруг са дарители номер едно сред всички знаменитости с рекордните 10 милиона долара дарение на Ressler-Gertz Foundation, която се фокусира основно върху изкуствата, образованието, здравеопазването и еврейските организации.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии