1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Присила Пресли прибра милиони от завещанието на Лиса Мари

Блясък

През януари Присила оспори завещанието на покойната си дъщеря

Присила Пресли е уредила спора за завещанието на покойната си дъщеря Лиса Мари Пресли и според съобщенията си тръгва със сериозна сума пари.

„Страните биха искали да съобщят, че са постигнали споразумение“, заяви адвокатът Ронсън Дж. Шамун, който представлява бившата съпруга на Елвис Пресли на съдебно заседание в Лос Анджелис.

Райли Киоу, дъщерята на Лиса Мари, е официалният бенефициент на доверието на покойния музикант.

Въпреки че подробностите на споразумението не бяха разкрити в съда - и двете страни планират да подадат молба за сключване на споразумение, като TMZ съобщи, че Присила е получила "милиони".

Снимка: Getty Image

Когато беше помолена за коментар, Присила каза на Page Six в писмено изявление: „Семейството ми разреши цялото объркване, което се отнася до молбата ни до съда и искането за тълкуване на документи след преждевременната смърт на дъщеря ми Лиза Мари".

„Въпреки че медиите определиха подобно искане като съдебно дело, искам да изясня, че никога не е имало заведено дело срещу моята любима внучка. Като семейство се радваме, че решихме това заедно. Моето семейство и аз се надяваме, че всички ще ни осигурят уединението, от което се нуждаем, за да скърбим за Лиса Мари и да прекараме лично време заедно. Обичаме и ценим всички вас и семейството на Пресли е по-силно от всякога.“

Адвокатът на Киоу Джъстин Голд повтори пред CNN, че клиентката му е „много доволна“.

През януари 77-годишната Присила оспори завещанието на покойната си дъщеря, твърдейки, че „предполагаема поправка от 2016 г.“, която измести нея и бизнес мениджъра Бари Сийгъл като попечители, не е законна.

По онова време бизнесдамата твърди, че подписът на Лиса Мари изглежда „несъвместим с нейния обичаен подпис“ и че името на певицата „Lights Out“ дори е било изписано неправилно.

33-годишната Райли и нейният брат Бенджамин Киоу бяха посочени като бенефициенти на тръста, но последният почина от самоубийство през юли 2020 г., оставяйки сестра си като единствен жив наследник.

„Райли и Присила не си говорят“, споделя вътрешен човек. „Връзката им се променя, това е вярно. … Толкова е тъжно. Това е времето, когато Райли наистина ще има нужда от баба си", казва той.

Лиса Мари почина на 12 януари след сърдечен арест. Тя беше на 54.

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии