1 USD
1.84617 BGN
Петрол
Bitcoin
$27,149.8

Брад Пит: Ще останеш в дома ми, докато си жив

Блясък

Актьорът приютил безплатно възрастен съсед

Брад Пит щедро помогнал на своя 105-годишен съсед.

59-годишният актьор е позволил на своя възрастен съсед да живее в дома му в Лос Анджелис без наем, според списание People.

Съобщава се, че Пит е купил дома за 1,7 милиона долара от Елвира от "Елвира: Господарката на мрака", известна още като Касандра Питърсън, през 1994 г. и го е продал през март за 40 милиона долара.

Снимка: /Twitter

Бившият съпруг на Анджелина Джоли разширявал портфолиото си от недвижими имоти, което включва и дома, в който живял възрастният му съсед.

„Мисля, че имаше около 22 къщи, които бяха съседни на имота. И всеки път, когато се появяваше някоя, той я купуваше“, каза Питърсън пред магазина.

Поради факта, че съседът му беше толкова стар, Пит му позволи да живее остатъка от живота си в дома му.

„Той беше много, много мил. Съпругата му почина, а Джон живееше сам“, каза Питърсън. „Знам, че Брад му е позволил да живее там, без да плаща нищо, докато не умре.

Питърсън се пошегува, че споразумението за без наем е продължило по-дълго, отколкото Пит е очаквал. „Беше някак смешно, защото Джон живя до 105 години“, каза тя.

Питърсън описва Брад като мил човек. Един ден тя го видяла да тренира з "Боен клуб" през 1999 г. „Минавам покрай гаража на Брад и той е там, облечен само със спортни панталони“, каза Питърсън. „Той е с боксови ръкавици и удря круша. Кълна се, че почти припаднах.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерия

Колко ще струва възстановяването на най-големия самолет в света, унищожен от Русия?

Coldplay
+5

Галерии