1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Колко струват пръстените на "Ергенът" в САЩ?

Колко струват пръстените на "Ергенът" в САЩ?

Избраниците получават пръстени на космически стойности

Риалити шоуто "Ергенът" съществува вече цели 22 години. Ще трябва да върнете времето чак до 2002 г., за да си спомните първите червени рози, представени на група прекрасни жени, всички съревноваващи се за любовта на първия състезател в шоуто.

Когато всичко върви добре, поредицата завършва с това, че въпросният ерген избира една късметлийка, която да получи последната му роза – плюс прекрасен годежен пръстен с диамант, предложен на едно коляно.

Финалът на сезон 28 в САЩ завърши щастливо, тъй като ергенът Джоуи Грациадей предложи брак на Келси Андерсън на 25 март в емоционален епизод на живо от мечтан плаж в Тулум, Мексико.

Пръстенът на Келси беше истински бенгалски блясък: четирикаратов дизайн на Нийл Лейн Арт Деко, включващ изумрудено шлифован диамант в центъра, с два по-малки диаманта от двете страни, пише The richest.

За съжаление, не знаем точната стойност на пръстена, но знаем само, че дизайните на Нийл Лейн варират от 4000 до над 690 000 долара.

Лейн обясни процеса на проектиране на пръстените за шоуто: "Всъщност започвам процеса на проектиране много преди да срещна младоженеца. С младоженеца прекарваме много време заедно, докато той избира пръстена. Ние си сътрудничим и чрез нашия диалог той разкрива характеристиките, които правят неговата булка и връзката, която има с нея, уникални. Имайки предвид тези концепции, аз му помагам да се насочи към пръстена, който е истинското въплъщение на любовта му към нея".

Въпреки че камъкът е платен, двойката е длъжна да го върне, ако прекратят годежа си в рамките на период от две години.

„Твърди се, че в един от сезоните Арън Бюрге е купил диамант Хари Уинстън на стойност 35 000 долара за своята победителка Хелене Екстерович, която го е продала на eBay за 28 300 долара след разделянето на двойката.“, казва Лейн.

Ако двойката се раздели след двугодишния гратисен период, им е позволено да продадат пръстена.

Нека да разгледаме пръстените на "Ергенът", техните приблизителни стойности и кой годежен пръстен има честта да бъде най-скъпият в шоуто.

Въпреки че ABC никога не е разкривала точната стойност на всеки пръстен, изчислено е, че бижутата обикновено струват от 45 000 долара до повече от 100 000 долара.

Ергенът Ник Виал от сезон 21 подари пръстен, оценен на 100 000 долара, на бъдещата булка Ванеса Грималди, според StyleCaster. Двойката се раздели през 2017 г., по-малко от година след излъчването на финала им.

Ергенът Бен Хигинс от сезон 20 е използвал пръстен на стойност около 95 000 долара, за да предложи брак на Лорън Бушнел. Бен и Лорън също се разделиха през 2017 г., само година след излъчването на финала им.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии