1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Колко струва месечната издръжка на жената на Роналдо? (ВИДЕО)

Колко струва месечната издръжка на жената на Роналдо? (ВИДЕО)

Любимите „играчки“ на пищната Джорджина се оценяват на 5 млн. евро

Животът на Кристиано Роналдо е сбъдната мечта. Детето от гетото на о-в Мадейра днес е 37-годишна футболна мегазвезда, чиято заплата възлиза на 70 млн. евро на сезон в английския гранд „Манчестър Юнайтед“.

Кристиано и Джорджина: заедно в добри и в мрачни времена.

Но това далеч не е всичко: всяка година португалецът печели по 50 млн. евро от рекламни договори. За справка: през 2016-а той сложи подписа си под доживотен договор с американския концерн за спортно облекло Nike на обща стойност… 1 млрд. евро.

Всъщност, 1 млрд. евро е нещо съвсем обичайно, когато говорим за този свръхчовек, както го наричат треньори, експерти, журналисти и фенове.

Роналдо не щади средства, за да прави Джорджина щастлива.

През 2020-а Роналдо се превърна в първия все още активен спортист в историята, чието състояние прехвърли 1 млрд. евро още преди той да се е отправил в „пенсия“.

Какво през призмата на парите обаче означава да бъдеш любимата жена на Кристиано?

Ако говорим за чувства, отговорът може да ни даде именно тя – Джорджина Родригес. Ако говорим за финанси, отговорът може да дадат бизнес анализаторите от сп. „Форбс“, които наскоро се заеха с отговорната задача да измерят във финикийски знаци музата на Роналдо.

Месечна издръжка от 110 000 евро

110 000 евро. Толкова е месечната издръжка на ослепителната Джорджина, която нейният годеник й осигурява. Това е сумата, която на всеки 30 дни се превежда в банковите карти на испанката от аржентински произход. И ако считате, че темата е изчерпана и с това приключват ангажиментите на футболната суперзвезда към половинката му, грешите.

Тренировките - другата страст на Джорджина, освен модата.

Тези 110 000 евро са чисто и просто джобните пари за г-ца Родригес. С тях тя има право да прави, каквото пожелае. И обикновено прави онова, което й се отдава най-добре: пазарува от своите любими „играчки“. Разбира се, във всеки момент, в който парите не й достигат, мъжът до нея е винаги готов да се притече на помощ.

„Играчки“ за 5 млн. евро

Подобно на Кристиано, Джорджина е страстен почитател на скъпите бижута. Има в своя тайник удивителна колекция от накити, която се изчислява над 5 евро. И няма скрупули да позира с тях в социалните мрежи, като част от тях в началото на годината станаха известни и в документален филм "I Am Georgina" (б.а. - "Аз съм Джорджина"), който върви по Netflix.

Украшенията на музата на Роналдо

В своя арсенал бъдещата г-жа Роналдо има невероятна гама от искрящи пръстени, диамантени гривни и скъпи часовници. Ето и с какво сме я виждали досега:

Диаманти, сапфири: върху пръстени и гривни: Джио просто е неутразима, каквото и да постави върху себе си.

Човек просто да се чуди кога й остава време да носи всички уникални бижута, които има в сейфа си.

Часовниците са другата й голяма страст, а досега не е имало случай Джорджина да се появи на публично място с едни и същи бижута.

Високата 163 см дама е горд собственик на повече от 20 чанти – изработка на дизайнери на Hermès, Chanel, Gucci, Louis Vuitton, Balenciaga.

Любимата на Роналдо шофира най-скъпите автомобили в света.

Черешката на тортата сред тях е модел на Birkin Himalay, който е изработен от кожата на крокодил от река Нил. Миналата година аукционната къща Sotheby's продаде една от тези чанти за 300 000 евро.

Чантите - едно от изкушението на половинката на Кристиано Роналдо.

Друг любим модел на Родригес е чанта на Hermès, която носи знаковото име – Kelly и е кръстена на прочутата американска актриса и принцеса на Монако Грейс Кели. И защото две винаги е повече от едно, Джорджина има две такива чанти - в светло синьо и изумрудено зелено.

В гардероба на Джорджина има безброй чанти за хиляди евро.

Друг модел, който испанката използва много е на марката Bottega Veneta Pouch. Направена е от изключително мека телешка кожа и струва сравнително „евтино“ - около 3000 евро.

Червеното: любим цвят на жената, която владее сърцето на Роналдо.

Джордина е влюбена в Италия и съвсем в реда на нещата, е влюбена и в.. Prada. Чантата й от тази марка е от розова сафиано кожа също с цена, която е съвсем по джоба й спрямо месечната й издръжка – скромните 4000 евро. Изглежда, че за нея цената не определя стилът й, тъй като в колекцията й има и още по-евтини аксесоари – като например Loewe в модела Puzzle, характеризиращ се с геометричните си форми и цена от 2000 евро.

Джорджина и автомобилите

Вярвате или не, бившият модел и танцьор обича и колите, като в гаража си има пет сериозни возила. Ето и какви са те:

Bugatti Veyron - 1,5 млн. евро

Разработването на Bugatti Veyron е едно от най-големите технологични предизвикателства, познати някога в автомобилната индустрия. Родригес притежава тази кола в черен цвят, а тя изглежда изключително гореща като нея. С максимална скорост от над 400 км/ч и възможност за ускоряване от 0 до 100 за под три секунди.

Ferrari F12 TDF - 500 000 евро

Тази кола е на ниво писта, а Родригес я има в кестеняв цвят и изглежда изключително пищно в нея. Под капака й има 6,2-литров V12 двигател, като тази безумна машина може да достигне максимална скорост от 340 км/ч. Лудо, нали?

Джорджина обича да шофира и го прави постоянно сама.

Mercedes Benz G-63 Brabus - 700 000 евро

Джордина изненада своя любим Кристиано с тази автомобил. През февруари 2020 г. Роналдо получи собствения си Brabus за 35-ия си рожден ден. Приятелката му сложи червена панделка върху покрива й и я закара до мястото на тържеството му.

На това му се казва любов!

Джорджина е неотлъчно до Роналдо, без значение дали той печели или губи.

Mercedes Benz GLE 450 AMG Coupe – 65 000 евро

Въпреки че това е една от най-старите в нейната колекция, Джорджина няма намерение да се разделя с нея. Тази кола има страхотно присъствие на пътя, заедно с изключителната кабина и по този начин остава една от уникалните. Вътре има мека кожа и направо си е пример за спокойствие и лукс.

Месечно, Джорджина коства на Роналдо над 100 000 евро.

Мercedes Benz V-Class – 85 000 евро

Много практичен автомобил с много добър външен вид. V-класата впечатлява с високо ниво на комфорт, типично за Mercedes-Benz - от щедростта и високото качество на материалите и производството до интуитивната концепция за управление. Има всичко, за да направи престоя на една изтънчена дама във V-класа възможно най-приятен.

Пълна къща: през април семейството посрещна у дома и Есмералда.

Зави ли ви се свят? В крайна сметка, ако оставим парите на зад план, тук става дума за любов. От 6 години насам Джорджина – една красива, но неизвестна продавачка в магазин за дрехи, владее сърцето на Роналдо и отглежда почти без чужда помощ четири деца, въпреки че е биологична майка само на две от от тях: 4-годишната Алана Мартина и оцелялото едно близначе - момиченцето Есмералда, което се роди през април.

Автор: Вики Петрова

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии