1 USD
1.81062 BGN
Петрол
Bitcoin
$51,884.3

Бионсе блести с бижута за 7,5 млн. долара в Дубай

Блясък

Вижте олицетворението на лукса.

Неотдавнашното представяне на Бионсе в Дубай беше олицетворение на лукса и не само защото се проведе в новия Atlantis The Royal. Съобщава се, че певицата е носила с бижута за милиони долари, докато заслепява тълпата, изпълнявайки някои от най-големите си хитове.

Според запознати Бионсе е била облечена в бижута на Lorraine Schwartz за 7,5 милиона долара за представлението, пише therichest.com.

Снимка: /Twitter

Бионсе направи общо четири промени в костюма през нощта и координира бижутата си за всяка визия. Тя започна вечерта с ходене по червения килим в златна рокля, проектирана от Dolce & Gabbana, която включваше подходяща метална пелерина. Тя носеше големи обеци като полилей.

За началото на концерта Бионсе се преоблече в персонализиран жълт ансамбъл с пера, създаден от базираната в Дубай марка Atelier Zuhara.

За този външен вид тя добави зашеметяващ чифт диаманти - зелени обеци във формата на ветрило от колумбийски изумруд, които съдържаха над 100 карата диаманти. Тя съчета това със също толкова зашеметяващ пръстен с 30-каратов жълт диамант.

Бионсе се преобрази в червено-златиста визия, проектирана от Николас Джебран. Тя съчета бляскавия ансамбъл с набор от капковидни 80-каратови обеци с големи диаманти в центъра, които бяха обградени от няколко по-малки диаманти в златна обстановка. Тя също така добави корона, както и ръкавици с дължина до раменете за завършен кралски външен вид.

Последната промяна на тоалета на Бионсе беше в розова рокля, покрита с кристали, създадена от украинския дизайнер Иван Фролов. Тя добави подходящи чорапи и ръкавици, които бяха украсени с 60 карата диаманти.

Съобщава се, че концертът е едно от най-скъпите изпълнения в историята.

Но причината, поради която Бионсе направи толкова много, може да се обясни отчасти с противоречията около изпълнението – някои критици критикуваха Бей, че се съгласи да изнесе концерт в Дубай, като се има предвид острата позиция на страната по отношение на LGBTQ+ и правата на жените. Бионсе обаче не отговори на реакцията.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии