1 USD
1.81482 BGN
Петрол
Bitcoin
$42,312.8

Ботев (Пловдив) започва да приема плащания с биткойн

БГ Бизнес

С валутата ще се плаща в клубните фен магазини, както и на кетъринг точките на централната трибуна на стадион "Христо Ботев" по време на мачове на "канарчетата"

Ботев (Пловдив) представи обновения официален сайт клуба. В новата платформа привържениците на "канарчетата" ще могат да използват криптовалутата биткойн за плащания, уточниха "жълто-черните", съобщава БТА. 

"Новата платформа не е просто информационен портал, а модерното лице на клуба пред феновете и световната футболна общност. Ботев (Пловдив) дава възможност на своите привърженици и широката общественост да използват биткойн в клубните фен магазини, както и на кетъринг точките, разположени на централната трибуна на стадион "Христо Ботев" по време на мачове на "канарчетата"

Скоро тази опция ще бъде налична и за закупуване на билети, както и в онлайн магазина на клуба. Реализирайки тези иновации заедно с редица други образователни и социално-отговорни инициативи, Ботев затвърждава позицията си на лидер, устремен да модернизира и популяризира футболната игра. Отдадеността на клуба към прогреса обещава вълнуващи времена за своите фенове, пловдивчани, както и за широката футболна общност", написаха от Ботев (Пловдив). 

От клуба допълниха, че до края на месец ноември предлагат 10% отстъпка за всички продукти, закупени с биткойн. 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии