1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Тези авиокомпании имат най-луксозните места в икономична класа

Тези авиокомпании имат най-луксозните места в икономична класа

Има редица международни авиокомпании, които предлагат по-добро изживяване при пътуване без да са изключително скъпи

Можете да намерите добро шампанско, комплекти с козметика и по-широки седалки за по-малко пари в икономична класа, ако знаете къде да търсите.

Има редица международни авиокомпании, които предлагат по-добро изживяване при пътуване на пътниците извън бизнес класа. Въпреки че никой няма да включи легнали седалки или неограничени наливания шампанско, има няколко компании, които са доста по-добри от другите в това отношение, казва Тravel and leisure. 

  • Japan Airlines

Японският национален превозвач лети до няколко много далечни дестинации. При тези полети на дълги разстояния компанията предлага едни от най-широките седалки и най-просторното разстоянието между редовете в цялата индустрия. Икономичните седалки не само са удобни, но също така ще получите първокласна храна и напитки, включително специалитети като японски спагети Soba, Ume-shu (сливово вино) и саке, както и закуски по желание.

Съвет: За най-добро изживяване летете с Boeing 787 на Japan Airlines.

Десетки авиокомпании по света летят с Boeing 787. Въпреки че този самолет има по-големи, автоматично затъмняващи се прозорци и възможност да поддържа по-ниска надморска височина в кабината (за да не се чувствате зле при промяната на времето), има един елемент, за който не се говори толкова много: по-тесни седалки.

Това е единственият превозвач, който предлага икономични места с осем реда, в конфигурация 2-4-2 (за разлика от конфигурация 3-3-3 при други авиокомпании). Това означава, че ширината на седалката е значително по-добра от всяка друга авиокомпания, която оперира с Boeing 787.

  • Singapore Airlines

При полети на дълги разстояния компанията предлага екстри, подобни на бизнес класа, в икономична, като услугата „топла кърпа“ и комплект за удобства с четка за зъби, паста за зъби, маска за очи и чорапи. Пътниците могат дори да поръчат коктейл с храната си, като ембелматичен е Singapore Sling. Тези авиолинии получава най-добри оценки за обслужване, дори за тези, които седят в задната част на самолета.

  • EVA

Въпреки че пътниците в икономична класа може да не получават комплекти за удобства и пижами, те ще намерят чифт чехли и маска за очи, чакащи на местата им. Пространството за краката е по-добро от нормите за индустрията, а на облегалката има и 12-инчов екран. Храната и напитките също се отличават като изживяването значително се подобрява от наличието на метални прибори за хранене вместо пластмасови.

  • Qatar Airways

Авиокомпанията е известна с това, че има едни от най-добрите места в бизнес класа в небето, но това, което предлага в икономична също е чудесно. Менюто включва три опции за хранене, одеяло и възглавница и избор от удобства като балсам за устни, чорапи и маска за очи. Пътниците получават неограничено количество закуски и напитки по време на полета.

Снимка: Qatar Airways

  • Emirates Airlines

Седалките в икономичната класа на Emirates на Airbus A380 са с ширина 18 инча, едни от най-широките икономични седалки изобщо. Не, хората извън бизнес класа нямат достъп до емблематичния бар на борда, но все пак са налични и други много луксозни елементи.

Ще получите комплект за многократна употреба с чорапи, маска за сън и четка за зъби. На екраните на облегалките на седалките има повече от 5000 развлекателни канала. И ако искате наистина да направите полета специален, пътниците на Emirates в икономична класа могат да поръчат предварително (срещу заплащане) шоколадова торта и бутилка Moët, за да отпразнуват всеки на специален повод на борда.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии