1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Подчертаване, удебеляване на текста, курсив: Какво се променя в iMessage?

Технологии

Apple въвежда и нови емоджита и стикери

 

Apple въвежда една от „най-желаните“ функции на собствениците на iPhone в текстовите съобщения. Вашият iPhone скоро ще получи някои нови функции, които ще направят текстовите съобщения много по-подобни на имейл или Slack, пише Business Insider. 

Актуализацията на iOS 18 на Apple ще бъде снабдена с възможност за планиране на изпращането на текстови съобщения в по-късен момент, съобщиха от компанията в понеделник на годишното си събитие WWDC. Това е сред „най-търсените“ функции и може да бъде полезно за неща като изпращане на напомняне или да не забравите да пожелаете на приятел честит рожден ден, каза Ронак Шах, директор на продуктовия маркетинг на интернет технологиите в Apple.

Снимка: Apple

Други възможности, които ще се появят в iMessage, включват форматиране на текст, като например използване на удебеляване, курсив, зачеркване или подчертаване. Apple също така добавя емотикони и стикери, които можете да използвате, за да реагирате на дадено съобщение.

Снимка: Apple

Докосванията са „един от най-популярните начини за изразяване в съобщенията“, каза Шах. 

Емотиконите и стикерите надграждат съществуващите, които се състоят само от палец нагоре или надолу, сърце, смях, възклицателен знак и въпросителен знак. Всички те обаче получават освежаване на дизайна. 

Нови текстови ефекти, включително „разклащане“ и „разцъфване“, също идват, за да подобрят съобщенията ви. Някои от тях ще се предлагат автоматично въз основа на вашето съобщение, но можете да добавите и всеки ефект към всеки текст.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии