Продуктът революционизира дизайна на индукционните котлони
Български екип взе учатие в разработката на иновативния инфрачервен термометър MLX90617. Зад разработката на тази технология стои и значителният принос на българския екип на Melexis.
Как работи инфрачервеният термометър?
Използвайки усъвършенстваната оптична филтрация, този сензор може да измерва температурата на дъното на съдовете за готвене през стъклокерамичната повърхност на котлона, което води до изключително прецизен контрол на температурата, безопасност и изживяване за потребителя по време на и след готвене.
Разгледай онлайн нашите промоционални брошури
Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
За разлика от предходната генерация индукционни котлони, които измерват температурата на керамичното стъкло, новият сензор използва специална технология , за да „гледа“ през стъклото и да отчита в реално време температурата на дъното на съда за готвене. Сравнението на резултатите показва, че измерването е значително по-близо до реалната температура на съдовете, осигурявайки по-точен контрол при готвене.
С интегрирането на сензора MLX90617, производителите на индукционни котлони могат да създадат по-прецизно решение, което подобрява точността на потребителите при готвене, казват от компанията.
Тъй като сензорът измерва директно температурата на дъното на съда, а не на стъклото, електрониката на котлона получава по-точна информация за температурата на храната. Това е особено полезно при готвене, изискващо прецизен контрол в тесни температурни граници. Освен това, системата може да повиши безопасността, като открива температури извън допустимия диапазон, както и да подпомага разработването на по-интелигентни автоматизирани готварски системи.
Четвъртото издание на културното събитие ще предложи 3-километров пешеходен маршрут. По повод 25-годишнината на bTV, видеомапинг шоу ще освети фасадата на красива сграда в центъра на София.