1 USD
1.78631 BGN
Петрол
Bitcoin
$38,164.7

Apple Watch Ultra 2 излиза на 12 септември – очаквания, слухове и всичко, което трябва да знаете

Apple Watch Ultra 2 излиза на 12 септември – очаквания, слухове и всичко, което трябва да знаете

Часовниците на компанията са помогнали за спасяването на няколко живота

Технологичният гигант Apple планира да бъде домакин на своето традиционно събитие Wonderlust на 12 септември, където се очаква да представи серията iPhone 15, Watch Series 9 и Watch Ultra 2. Очакванията са компанията да обяви нови функции на iOS 17 на събитието.

Снимка: Apple

Apple се радва на над една трета от глобалния пазарен дял на часовници и има защо. Часовниците на компанията не само проследяват дейностите и основните здравни показатели, те са помогнали за спасяването на няколко живота.

Функциите на Apple Watch като разпознаване на катастрофи, разпознаване на падане и спешни SOS съобщения помогнаха за спасяването на няколко живота. При изключително щастлив инцидент Apple Watch 7 спаси живота на човек, като засече ускорен пулс, който в крайна сметка се оказва, че се дължи на тежък вътрешен кръвоизлив. Според лекарите човекът е щял да загуби живота си, ако не е пристигнал навреме в болница.

Снимка: Apple

В друг случай мъж в Онтарио падна от стълба и си одари главата. Неговият Apple Watch Series 8 засече падането и информира жена му и службите за спешна помощ. Докато бил в безсъзнание, съпругата му успяла да го намери и да го закара в болница заради известието.

Apple Watch Ultra 2 може да няма сериозни промени

Apple пусна Watch Ultra през септември 2022 г. като своя най-премиум смарт часовник. Умният часовник беше насочен към ентусиасти и спортисти, които търсят здрава и издръжлива опция.

За разлика от обичайните смарт часовници на Apple като Watch Series 8, Watch Ultra е направен от аерокосмически титан. Той също така разполага с по-голям и по-ярък дисплей и е оборудван с най-голямата батерия досега на Apple Watch.

Сега се очаква Apple да пусне Watch Ultra 2 на предстоящото си събитие. Тъй като измина само една година от пускането на първия часовник, очакваме той да дойде с малки промени и без големи надстройки тази година.

Без големи промени в дизайна

Очаква се Apple Watch Ultra 2 да запази същия дизайн като предшественика си, предлагайки плосък дисплей. Може би часовникът ще запази аерокосмическата си титанова конструкция, предлагаща висока издръжливост.

Снимка: Apple
По-голям и по-добър дисплей

Watch Ultra 2 ще се предлага с microLED дисплей, който според съобщенията произвежда по-ярки цветове и предлага по-добри ъгли на видимост. Освен това се очаква Apple да увеличи размера на дисплея от сегашните 1,9 инча на 2,1 инча.

3D печат

Точно като Watch Series 9, някои части на Watch Ultra 2 може да бъдат направени чрез 3D печат. Това ще намали материала, необходим за създаването на тялото на часовника и ще намали времето, необходимо за производството на един часовник.

Въпреки че е твърде рано да се каже, 3D отпечатаните части може леко да намалят общото тегло на Watch Ultra 2.

Нова група

Докато Watch Ultra има за цел да предложи първокласна здрава алтернатива, Watch Ultra 2 може да се предлага с нова каишка от плат с магнитна катарама. Очаква се също Watch Series 9 да се предлага с подобна каишка и допълнителна опция за розов цвят.

Нов процесор

Очаква се Watch Series 9 да бъде оборудван с нов чипсет S9. Същото вероятно ще се използва за Watch 2 Ultra. Очаква се процесорът да предложи подобрена производителност, да намали времето за зареждане и да подобри ефективността.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии