1 USD
1.83027 BGN
Петрол
Bitcoin
$64,726.2

Apple обяви годишната си конференция, на която може да разкрие стратегията си за изкуствен интелект

Apple обяви годишната си конференция, на която може да разкрие стратегията си за изкуствен интелект

Apple планира да разкрие и първата голяма актуализация на софтуера на Vision Pro - очилата за виртуална реалност

Apple обяви, че годишната конференция за разработчици WWDC ще се проведе от 10 до 14 юни, информира CNBC.

Конференцията ще бъде предавана на живо на уебсайта на Apple, въпреки че компанията кани някои производители на софтуер в кампуса си през първия ден, за да "празнуват лично", заявиха от Apple. 

На тазгодишната конференция Apple може да разкрие своята дългоочаквана стратегия за изкуствен интелект и потребителски функции. 

През февруари Кук заяви, че Apple "инвестира значително" в изкуствения интелект, и подшушна, че "по-късно тази година" ще бъде обявено съобщение, свързано с изкуствения интелект, което според много анализатори ще бъде направено на Световната конференция за разработчици. 

Обикновено Apple разкрива най-новите версии на софтуера си за iPhone, iPad, Mac и Apple TV на WWDC чрез "ключово" видео през първия ден, водено от главния изпълнителен директор Тим Кук и други служители на Apple, което се излъчва и в YouTube. На някои от предишните конференции компанията е разкривала и нов професионално ориентиран хардуер, като например лаптопи Mac. 

На тазгодишната конференция Apple планира да разкрие и първата голяма актуализация на софтуера на Vision Pro - очилата за виртуална реалност, които пусна на пазара по-рано тази година.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии