1 USD
1.78631 BGN
Петрол
Bitcoin
$38,164.7

Това са най-страховитите Airbnb места за този Хелоуин

Свят

Бихте ли отседнали в някое от тях?

 

Ако посещението на едно от най-обитаваните от духове села в Европа не е достатъчно вълнуващо за вас този Хелоуин, имате късмет – Airbnb разкри най-страховитите си места от цял свят и тези места със сигурност ще предложат доста кошмарни преживявания.
От пасаж, използван за опит за убийство на Елизабет I в Обединеното кралство, до имение от деветнадесети век, оборудвано с детектори за паранормални явления в САЩ, това са някои наистина страховитите места.
 
Обитаваната от духове спалня в Талистън, Англия
Спалнята в тази къща и градините в Грейт Дънмоу зловещо отразява натрапчивия дух на паранормалните явления.
 
Къщата на Лора, САЩ
 
Савана, Джорджия, е район, известен с паранормални наблюдения. Отседнете в Laura’s Cottage на свой собствена отговорност – историческият квартал от осемнадесети век създава призрачно бягство.
 
Имението Линвил, САЩ
 
Нощите наистина са изпълнени с духове в това имение в Мериленд. Призраците са почти гарантирани от домакините, така че по-добре се въоръжете със смелост, за да пренощувате на това място.
 
Замъкът Рос, Ирландия
Стара норманска крепост, кацнала по пътя от Дъблин, за нея се твърди, че е дом на изоставен дух, който е бил удавен в близкото езеро. 
 
Имението Рибър Хол, Англия
 
Тази призрачна къща, датираща чак от 1400 г., съдържа проход, който я свързва с дома на благородник, за когото се твърди, че се е опитал да убие кралица Елизабет I.
 
Букен Хол, Ирландия
 
Друг страховит ирландски Airbnb имот. Тази защитена сграда е бивш параклис на Църквата на Англия, построен в началото на деветнадесети век.
 
Библиотечен апартамент в имението Rensow, 
Германия
 
Влезте в нов свят с това селско немско имение. Пукането на печката на дърва и скърцането на подовете на библиотеката е сигурен начин да ви полазят тръпки.
 
Апартамент в замъка Доларбег, Шотландия
 
Баронски кули? Сложна каменна зидария? Това място прилича на обитавано от духове имение като по приказките.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии