1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Румънец хакна системата и спечели от лотарията 14 пъти (ВИДЕО)

Румънец хакна системата и спечели от лотарията 14 пъти (ВИДЕО)

Ето формулата на Стефан Мандел

 

Да спечелиш от лотарията никак не е лесно. Стефан Мандел, математик с румънско-австралийски корени, обаче успява да го направи цели 14 пъти. Първите две победи на Мандел са в родната му Румъния. Той се опитвал да спечели достатъчно пари, за да измъкне семейството си от тогавашната комунистическа страна. Заплатата му в онзи момент е само 88 долара на месец.

Той се мести в Израел, преди да се установи в Австралия, където печели от лотарията още 12 пъти. Много печеливши от лотарията в крайна сметка губят всичко – харчат пари за огромни къщи и скъпи коли или ги залагат на хазарт.

Според експертите трябва да имате 3-ма човека зад гърба си, ако спечелите от лотарията: адвокат, счетоводител и финансов съветник. Ключовият начин да се справите с внезапна неочаквана печалба е да запазите спокойствие и да се съсредоточите върху дългосрочния план с прагматично финансово планиране.

Що се отнася до Мандел, в момента той живее спокоен живот във Вануату, островна държава в южната част на Тихия океан, известна със своите вулкани и водопади. Докато схемата му беше законна по онова време, новите закони в САЩ и Австралия я правят невъзможна днес. Вече не можете да купувате лотарийни билети на едро.

Ето формулата от 6 стъпки как Мандел успя да спечели сериозни пари от лотарията:

  • Изчислете общия брой възможни комбинации. (За лотария, която изисква да изберете шест числа от 1 до 40, това означава 3 838 380 комбинации.)
  • Намерете лотарии, където джакпотът е три пъти или повече от броя на възможните комбинации.
  • Съберете достатъчно пари, за да платите за всяка комбинация. (Мандел събра 2524 инвеститори, за да спечели лотарията на Вирджиния.)
  • Разпечатайте милиони билети с всяка комбинация. (Преди това е било законно. Сега ще трябва да купувате билетите направо от магазина.)
  • Доставете билетите на оторизирани търговци на лотарии.
  • Спечелете парите. И не забравяйте да плащате на вашите инвеститори. (Мандел прибра 97 000 долара след печалба от 1,3 милиона долара през 1987 г.)

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии