Новият McFlurry на McDonald’s е вдъхновен от нашите баби

Новият McFlurry на McDonald’s е вдъхновен от нашите баби

Какъв ще е вкусът му?

Най-новият вкус на McDonald’s McFlurry е вдъхновен от... образа на бабата.

На 21 май веригата пуска за ограничен период от време „Grandma McFlurry“, ново сладко лакомство, което смесва сироп, ванилов сладолед и хрупкави парчета бонбони, което McDonald’s се шегува, че е „като любимото лакомство, което баба ни е скрила в чантата си", съобщава CNN.

McDonald’s не разкрива вкуса на лакомството, използван в McFlurry, но потребителите на Reddit твърдят, че е на цветето ирис – подобен на оригиналния бонбон на Werther, любим сред бабите.

„Бабите винаги са заемали специално място в сърцата ни и днес те имат голямо влияние върху културата – вдъхновяващи тенденции в модата, декора и сега дори храната с най-новия ни McFlurry“, каза Тарик Хасан, главен маркетинг експерт в McDonald's.

„Grandmacore“ е естетика, която в момента е популярна сред поколението Gen Z в TikTok. Черпи вдъхновение от уюта и стереотипните бабини интереси като плетене и печене.

Продажбите на веригата изпитват затруднения през последните месеци, тъй като клиентите, изтощени от инфлацията и отказват McDonald's. The Wall Street Journal съобщи в сряда, че следващия месец McDonald’s планира да пусне храна от 5 долара, за да привлече обратно клиентите, които изпитват финансови затруднения.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст