1 USD
1.78631 BGN
Петрол
Bitcoin
$38,164.7

Бивш готвач на McDonald’s разкрива защо веригата няма ножове в кухните си

Бивш готвач на McDonald’s разкрива защо веригата няма ножове в кухните си

Отговорът всъщност е много прост

Бивш готвач на McDonald’s разкри в TikTok простата причина, поради която персоналът няма достъп до ножове в кухнята.

Майк Харач е главен готвач, който е работил в McDonald’s и се превърна в сензация в TikTok, след като сподели с хората всички тайни неща, които не знаете, освен ако не работите там... 

Той споделя със своите зрители как персоналът подготвя менюто, как можете да поръчате продукти от тайно меню и много повече.

В скорошен видеоклип той отговори на въпрос от фен, който гласеше: „Случаен въпрос: Ако исках McDonald’s да разреже бургер наполовина за мен, имат ли дори достъп до нож, за да го направят?“

А краткият отговор? Не, не го правят.

Майк разкри, че работниците на McDonald’s нямат достъп до ножове в кухнята и това всъщност има много просто обяснение, пише unilad.

В клипа главният готвач каза: „Те нямат нож, защото в ресторанта на McDonald’s няма нищо, което екипът трябва да накълца или нареже по някаква причина.

„Сиренето се нарязва, доматите се нарязват предварително, марулята се къса.

Погледнато отвън, изглежда, че гигантската система е настроена да бъде възможно най-ефективна във времето.

Той продължи: „Лукът вече е нарязан, дехидратираният лук е пасиран, така че няма нищо, за което да имат нужда от нож.“

Той обаче отбеляза във видеото, че „торбичките и подобни предмети“ трябва да бъдат отворени, но ножът никога не е това, до което им е позволено да прибягват.

Вместо това има одобрено от McDonald’s оборудване, което те могат да използват за отваряне на определени пакети.

Зрители на клипа в TikTok задават въпроси как може да се нареже един бургер, ако се наложи. Човек, който е искал да му се отреже бургура, споделя, че това е било на правено с помощта на шпатула.

Бивш служител на McDonald’s споделя какво им е казано, докато работят във веригата за бързо хранене: „Казаха ми, че не можем да режем нищо наполовина, защото това променя размера на сервирането, а ние не продаваме по-малки порции, така че ще бъде подвеждащо и погрешно да се сервира продукт, който не отговаря на информацията за калориите, която споделяме.“

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии