Най-богатият ром празнува постижения с яхта зa 9 млн. лири и Rolls Royce за 500 000 лири

Най-богатият ром празнува постижения с яхта зa 9 млн. лири и Rolls Royce за 500 000 лири

Алфи Бест е напът да влезе в списъка с милиардерите на Великобритания

 

Британският ромски милиардер празнува със суперяхта за 9 милиона лири и се изръси с 500 000 лири за Rolls Royce след увлизането си в списъка на богатите.

Алфи Бест сега с гордост стана един от 350-те най-богати мъже и жени във Великобритания, спечелили място в годишния списък на Sunday Times.

Снимка: instagram.com

54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири.

Това представлява ярък контраст с това как е израснал, роден в крайпътна каравана и научен да работи от ранна възраст.

Сега Алфи е на път скоро да достигне първия си милиард и да се присъедини към редиците на 165-те милиардери в Обединеното кралство.

Той се наслаждава на луксозен живот в разкошно имение в Съри за 7 милиона паунда, управлява флотилия от класически двигатели и дори притежава хеликоптер Airbus ACH130.

Бащата на две деца също може да се похвали с яхта за 10 милиона лири, закотвена в Кан, и градска къща в Найтсбридж за 4 милиона лири.

Снимка: Алфи Бест/ Instagram

Сега бизнес магнатът прекарва времето си в разглеждане на апартаменти за 25 милиона лири в милионерската част на Монако. Там той беше посрещнат изключително топло, а местната общност домакин на вечеря по повод рождения ден на бизнесмена.

Ромът милиардер каза ексклузивно пред The Sun: „Имаше парти, организирано за мен в яхтклуба, беше поразително. „Посрещането тук беше огромно, мога само да благодаря на хората от Монако.“, добави той.

Ден преди партито бизнесменът също празнува с шампанско на лъскаво събитие в родината си.

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст