1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

"Колкото повече, толкова повече": Можете да отседнете в къщичката на Мечо Пух

Свят

Домакин на престоя в Airbnb е илюстраторката на Мечо Пух

Къща, подходяща за героя на Disney Мечо Пух, в оригиналната 100-акрова гора, може да бъде наета в платформата за имоти под наем Airbnb. 

Снимка: Airbnb

Мечтата на всяко дете е да стъпи в световете на любимите анимационни герои - пълни с цветове, приключения и радост - точно като 100-акровата гора, в която живеят Мечо Пух и неговите приятели. 

Обява на Airbnb вече позволява на възрастни и деца да превърнат мечтите си в реалност и да живеят в дома на най-известното мече в света! Вдъхновената от Мечо Пух къща в 100-акровата гора може да се резервира в платформата за обяви.  Къщата Bearbnb (от англ. bear - мечка, бел. ред.) се намира в гората Ашдаун, южно от Лондон, и е вдъхновена от оригиналните приказки на А. А. Милн.

Снимка: Airbnb

Домакин на престоя в Airbnb е илюстраторката на Мечо Пух, назначена от Disney, Ким Реймънд, която е куратор на Bearbnb и рисува емблематичното мече от над 30 години

Ким вдъхва живот на къщата на Мечо Пух, като се вдъхновява от оригиналните декорации на Е. Х. Шепърд и отбелязва:

"Илюстрирам Мечо Пух от тридесет години и продължавам да се вдъхновявам от класическите декорации на Е. Х. Шепърд и от по-новите истории на Disney. Мечо Пух е уникално преживяване, което същевременно почита оригиналните приключения, които са толкова важни за много хора в продължение на 95 години." 

Снимка: Airbnb

Построеният по поръчка "Bearbnb" и целият престой, който може да се резервира само в Airbnb, са подходящи за Пух и неговите приключения с Прасчо, Тигъра, Йори и приятелите:

Къщата е построена с открити клони на дървета, увити около вратата с надпис "Г-н Сандърс". Тапети по поръчка, изработени от домакина Ким Реймънд. Ако гостите надникнат в кухненските шкафове, ще открият рафтове, пълни с тенджери "Хъни".

Снимка: Airbnb

Наред с очарователните препратки към оригиналните приказки за Мечо Пух, къщата е напълно оборудвана, за да могат гостите да се насладят на релаксиращ семеен престой, като включва двойно легло на приземния етаж и стая с две удобни единични легла. 

Всекидневната е напълно оборудвана с уютен кът за сядане и хранене. По време на всеки престой гостите ще бъдат водени на обиколка с екскурзовод из оригиналната 100-акрова гора. 

Снимка: Airbnb

Правила на къщата:

  • Ръцете не трябва да се държат далеч от съдовете с мед;
  • Препоръчва се закуска от "нещо малко" в 11 часа сутринта;
  • Задължителни са пръчиците за пух и прах;
  • Позволени са многократни дрямки;
  • Забранено е за домашни любимци (с изключение на Мечо Пух,
  • Тигърчета, Ивички, Прасенца и Мечо Пух); 
  • Максимум четирима гости на престой; до три деца
  • Не пушете, ще разстроите пчелите;
  • От съображения за безопасност се препоръчва само гости на възраст над 6 години да спят на единичните легла. За по-малките гости може да се осигури детско креватче или походно легло на приземния етаж.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии