Италиански остров предлага безплатно настаняване на млади туристи

Свят

Какви са условията?

 

Минната пътека Санта Барбара в Сардиния преминава през пясъчни дюни, дъбови гори и скали високо над Средиземно море.

Снимка: iStock

Тя върви и по стъпките на миньори и разкрива част от историята на този зашеметяващ италиански остров. Младежите под 35 години трябва да изминат 500-километров пешеходен маршрут, за да се класират за три безплатни нощувки в Сардиния, Италия, пише CNN. 

Как можете да получите безплатно настаняване за туризъм в Сардиния? 

Ако искате да се раздвижите и да си починете безплатно в слънчева Сардиния, трябва да действате бързо. Инициативата на CMSB "Leg's go in Cammino" продължава до 15 юни. След пауза през пиковите летни месеци, тя ще започне отново между 15 септември и 31 декември 2024 г. Разделен на 30 етапа със средна дължина от 16 километра, походът ще отнеме общо около месец.

Инициативата "Leg's go in Cammino" има за цел да насърчи туристите да опитат историческия миньорски маршрут "Санта Барбара". Очаквайте скали, пещери, гори, плажове, водопади и древни обекти. 

Фондацията предлага само три безплатни нощувки на всеки турист, но това със сигурност е достатъчно, за да даде на пътниците предимство. И достъп до някои очарователни места за настаняване - от гостилници и къмпинги до пансиони с включена закуска. 

За да участвате, ще трябва да получите "паспорт на пешеходеца" от уебсайта на CMSB срещу членски внос от 5 евро. След това туристите ще получат имейл с три ваучера за символи, които да използват при резервации по маршрута, като избират от 24 възможности, свързани с фондацията.

В повечето от тях има стаи за споделяне с други туристи на обичайната цена от 25 евро, така че можете да спестите около 75 евро.

 

 

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст