1 USD
1.81482 BGN
Петрол
Bitcoin
$42,312.8

Рошава коса и неоправен маникюр: Какво се крие зад маската на женските успехи (ВИДЕО)

Рошава коса и неоправен маникюр: Какво се крие зад маската на женските успехи (ВИДЕО)

Успехът в различните роли при жените е мото на събитието "Денят на жената предприемач" 2023

 

Когато Славянка Стойкова решава да стартира собствен бизнес и става част от средата на женското предприемачество в България, тя е водена от потенциала, който притежава и липсата на страх към неизвестното.

Като магистър по славянска филология и жена, която знае няколко езика, тя дори и не предполага, че ще се занимава с козметика. Желанието и мотивацията обаче се оказват по-силни.

Снимка: bTV Бизнес екип

Преди да открие сферата, в която да се развива, тя работи като служител в различни компании. И така до 2009 г., когато става партньор и управител на дружеството, вносител на професионалната козметика Skeyndor за България.

Днес Славянка има ключова роля в развитието на три компании, а предприемачеството за нея е страст, която предава на други жени, които търсят пътя към професионалните мечти и успехи.

Успехът в различните роли при жените е мото и на събитието, което предстои на 20 ноември„Денят на жената предприемач” 2023, който се отбелязва в 144 държави по света, а в България се организира от Асоциацията на жените предприемачи в България „Селена”. Заместник-председател е именно Славянка Стойкова, която е също посланик на инициативата.

Снимка: bTV Бизнес екип

Събитието чества пета юбилейна година в България и вече е утвърдено в сферата на женското предприемачество у нас, а bTV Media Group е медиен партньор на инициативата през 2023 г.

Снимка: bTV Бизнес екип

Поканихме Славянка в Бизнес Видео Подкаст, за да говорим открито за възможностите на жените у нас, а също и за начините, по които можем да едновременно успешни в бизнеса, в изграждането на идентичност, женственост и не на последно място в родителството.

Успехът в различните роли

Успехът се крие в баланса, а той е възможен, стига да сме автентични в изразяването си и в това, което правим. Това е важно за всеки един предприемач и собственик на бизнес, казва Славянка.  Успехът означава да умееш да делегираш, да споделяш, но да казваш какво мислиш.

„Не трябва да се крием зад маските, че можем и успяваме във всичко като жени, сякаш никога нямаме разрошена коса или неоправен маникюр. Това ни тежи, но го носим на раменете си, най-вече заради очакванията към нас“, споделя тя.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии