В тази държава McDonald's ще раздава безплатни пържени картофи всеки петък до края на годината

Корпоративни истории

Веригата връща и още една популярна оферта

 

Феновете на бързото хранене се радват, след като McDonald's обяви, че клиентите могат да вземат безплатни средни пържени картофи във веригата за бързо хранене всеки петък с всяка поръчка на стойност от 1 долар или повече чрез приложението на McDonald's в САЩ, казва The Mirror.

Снимка: iStock

Заедно с връщането на „Безплатни пържени картофи в петък“ в приложението до края на 2024 г., веригата ще пусне друга сделка, за да отпразнува Националния ден на пържените картофи.

Клиентите могат да си вземат безплатни пържени картофи от всякакъв размер, без да е необходима каквато и да е покупка, за да отпразнуват Националния ден на пържените картофи на 13 юли. Друго предложение за феновете на франчайза за бързо хранене идва под формата на наскоро представената сделка за меню на стойност 5 долара.

Снимка: Reuters

Сделката за хранене на McDonald's трябва да бъде пусната в ресторантите в цялата страна на 25 юни и ще включва сандвич, пържени картофи, хапки и напитка за 5 долара. Клиентите ще могат да избират между сандвич McDouble или McChicken с малки пържени картофи, пиле McNuggets и безалкохолна напитка.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст