1 USD
1.81684 BGN
Петрол
Bitcoin
$67,746.4

Присила Пресли се появи с български обувки на корица на списание

Присила Пресли се появи с български обувки на корица на списание

Колко струват обувките на звездата?

Присила Пресли е американска актриса и бизнесдама, по-известна по света като бившата съпруга на Елвис Пресли, превърнала "Грейсленд" (къщата музей на Елвис Пресли) в една от най-големите туристически атракции в света. 

На новата корица на списание The Hollywood Reporter тя е преметнала небрежно крак до София Копола, която режисира филма за живота ѝ „Присила“.

На една от основните снимки във фотосесията звездата е с обувки на българския бранд By Far. Това е последният голям успех на българската компания, която през последните години е все по-често в полезрението на световните знаменитости и само преди няколко месеца бе и избора на Джорджина Родригес за корицата ѝ в пролетния брой на списание Sorbet.

Присила носи белите обувки на бранда VIVA. Цената им е 765 лв. и този цвят към момента на писането на статията е изчерпан.

С чанти и обувки на компанията са забелязвани още знаменитости като Кендъл Дженър, Софи Търнър, Хейли Бийбър, Бела и Джиджи Хадид, Ирина Шейк, Приянка Чопра и Кая Гербер.

Компанията на сестрите Сабина Безуханова и Валентина Игнатова, набира скорост в сферата на висококачествените чанти и обувки и вече има свой магазин в САЩ.

Последни публикации

Бизнес Видео Подкаст

Свързани статии

Галерии